Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Våben

Våben

 

Hos Korsholm finder du et bredt udvalg af både nye våben og brugte våben samt kategori med udvalg af våben og alt nødvendigt udstyr til ny jægeren, så man kan få den perfekte start. Hvis man derimod har mange års erfaring, og vægter mere på kvalitetsmærker og på de små detaljer, er vores kategori med luksus våben lige noget for dig.

 

 

Kategorier


 

Hos Korsholm har vi mere end 100 år erfaring inden for salg af våben og jagtudstyr, og har siden 1912 været med til at leverer våben og jagtudstyr til håbefulde jægere.

 

Her i kategorien kan du med sikkerhed finde frem til det perfekte våben til dig, med vores store udvalg af jagtvåben. Ved Korsholm tilbyder vi nemlig Danmarks største udvalg af nye våben og brugte våben fra kendte brands så som Blaser, Tikka, Beretta, Browning, Fabarm, Strasser og mange flere.


Viser alle 981 produkter

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Viser alle 981 produkter

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Våben hos Korsholm

Her i denne kategori med våben, kan du finde et af Danmarks største samling og udvalg af våben til jagt. Korsholm kører pt på 4. generation af specialister inden for våben. Dette gør blandt andet at Korsholm som våben elsker startede ud som bøssemager. Hvilket der den dag i dag, gør at Korsholm har sin egen skydebane og sit eget våbenværksted hvor du kan få lavet service, reparation og ikke mindst tilpasninger til dit våben.

Der findes selvfølgelig utrolig mange former for jagt våben, og en ting du kan være helt sikker på, er at Korsholm har rigtige mange af disse våben. Her forhandler vi nemlig rifler, haglvåben, mange forskellige typer luftgevær, salonrifler og meget mere. Udover selvfølgelig at have et kæmpe udvalg af jagtvåben, så har vi også et stort udvalg af tilbehør til disse våben, dette er blandt andet lyddæmpere og optik.

 

Vi forhandler her i korsholm våben fra rigtig mange kendte mærker, som f.eks:

 

- Blaser

- Browning

- Beretta

- Winchester

- Tika

- Mauser

- Saur

- Strauser

- Farbraum

 

Og andre kendte våben mærker. Hvis du har brug vejledning af våben, så står vi selvfølgelig altid klar her hos Korsholm til at hjælpe og vejlede dig, så du er helt sikker på at finde det helt rigtige våben.

 

Vores kategori med våben

I denne kategori finder du som sagt alle vores våben som du kan bruge til jagt. Korsholm har i mange år og generationer solgt våben til Danmark, så man kunne gå på jagt med det helt rigtige våben udstyr, og dermed have en større chance for succes på sig jagt. Har i kategorien finder du alle mulige forskellige våben om det så er nye våben eller brugte våben. Og vi forhandler våben fra hele verden, om det så er dansk produceret eller tysk, italiensk eller noget helt andet. Vi har både gamle våben til salg og nye våben. samt våben fra alle de kendte våben mærker indenfor jagt verden. find dit næste våben lige her hos Korsholm.