Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Brugte våben

 

Korsholm har over 100 år udvidet til at få et kæmpe sortiment af brugte våben. De mange års erfaring i branchen og fra personlige erfaringer, har gjort at vi ved, hvordan man yder den bedst mulige service. Våbnene bliver altid tjekket igennem og serviceret af vores egne bøssemagere, så de brugte våben lever op til vores kvalitetskrav. Som noget helt enestående tilbyder Korsholm 5 års garanti på alle brugte våben, hvis man opretholder serviceeftersynene.

 

Kategorier


 

Hos Korsholm kan du som noget helt særligt finde et lækkert udvalg af brugte våben til jagt. Om du er ny eller etableret jæger kan du finde bl.a. haglvåben, riflerkombinationsvåben og håndvåben fra brands så som Beretta, Mauser og Browning her. Køb dit vigtigste værktøj – jagtvåbnet til en fornuftig pris her.


Viser alle 360 produkter

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Viser alle 360 produkter

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Brugte våben

Når man skal vælge et brugt våben, er det vigtigt at man får den helt rigtige vejledning af kvalifiseret personale. Vores medarbejdere har alle mange års erfaring i våbenbranchen, og mange års erfaring som er baseret på egne oplevelser og erfaringer. Den store erfaring hos vores medarbejdere, har resulteret i af vi kan tilbyde Danmarks bedste service med ekspertviden i første klasse. Er du i tvivl og har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontake os. 

 

Generelt om vores brugte våben

Her i kategorien finder du hele vores kæmpe udvalg af brugte våben, om du så leder efter en brugt riffel, et brugt haglgevær, et brugt luftgevær eller et brugt håndvåben. Her i kategorien har du mulighed for nærmest kan kunne finde alle slags brugte jagtvåben, hvor du også ofte kan være heldig at finde våben fra populære mærker som Tikka og Blaser. Find dit næste brugte våben her hos Korsholm.