Levering kun 29 DKK til GLS Pakkeshops

Fri levering fra 299 DKK

Mulighed for direkte ansøgning om finansiering

dankort card logo visa visa electron card logo mastercard card logo maestro card logo viabill logo mobilepay logo sparxpres logo

Kombinationsvåben

Kombinationsvåben til jagt

 

Her i denne kategori kan du finde hele vores udvalg af kombinationsvåben. Denne betegnelse “kombinationsvåben”, dækker over at der er flere typer løb i et våben. Ofte er kombinationsvåben med ekstremt få undtagelser et våben lavet til både at skyde med riffel og med hagl. Fundamentet er ofte en haglbøsse som er kombineret med en anden slags våben, og deraf har det i Danmark fået betegnelsen kombinationsvåben. Her i det danske land er det nemlig mest udbredt at bruge kombinationsvåben som er drilling eller bockbüchsflinter. En drilling består af 2 løb til hagl og et tredje løb lavet til riffel projektiler. Hertil har en bockbüchsflinte kun et enkelt løb til hagl, og et enkelt løb til riffel projektiler. Fordelen ved et kombinationsvåben er helt klart at man med denne type våben har mulighed for at skyde flere typer vildt med det samme våben. Her kan der f. eks skiftes mellem at skyde fugle med hagl, eller større dyr som f. eks rådyr med riffel projektiler.

Skæftetype
Våbentype
Højre/Venstre
Kaliber
Brand

Viser alle 10 produkter

pr. side

Viser alle 10 produkter

pr. side

Som du nok har opdaget er hele denne kategori fyldt med et stort udvalg af kombinationsvåben, som du kan købe til en god og billig pris. Hvis du har nogen som helst spørgsmål eller brug for vejledning til kombinationsvåben, så står vi altid klar til at hjælpe og vejlede, så du kan finde det helt rigtige kombinationsvåben.