Levering kun 29 DKK til GLS Pakkeshops

Fri levering fra 299 DKK

Mulighed for direkte ansøgning om finansiering

dankort card logo visa visa electron card logo mastercard card logo maestro card logo

Haglgevær

 

Hos Korsholm finder du et af Danmarks største og bedste sortimenter af nye haglgeværer til konkurrencedygtige priser. Vores store udvalg af jagtgeværer dækker over haglgeværer til enhver jagttype. Om det er havjagt eller jagt på land, kan du finde det du behøver. Du kan finde O/U og side by side haglveåben fra store brands så som Beretta, Winchester, Blaser, Browning og mange flere. Se evt. også vores flotte sortiment af brugte  haglgeværer, hvor du kan spare lidt ekstra.

 

Chokes
Skæftetype
Våbentype
Højre/Venstre
Kaliber
Brand
Kategori

Viser alle 155 produkter

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Viser alle 155 produkter

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Haglgevær

Et at Korsholms vigtigste opgaver er, at tilbyde det største og bedste sortiment af haglgevær. Derfor forsøger vi hele tiden at udvide og forbedre. Vi har på nuværende tidspunkt fået etabeleret et stort udvalg af kvalitetsvåben til nogle af Danmarks bedste priser. Hos os kan du finde det perfekte haglgevær til dig. 
Udover at have et stort udvalg af haglgevær, kan du finde alt det nødvendige våbentilbehør i vores anden kategori. Så har du alt, hvad du behøver.

Danmarks bedste service

Kundeservicen, er ligesom udvalget af våben, en topprioritet, som vi har lært at mestre. Vores medarbejdere giver Danmarks bedste service med deres enorme ekspertviden på dette område. Denne viden er opbygget gennem mange års erfaring inden for våbenhandel, men også af egne erfaringer. De er alle sammen jægere, og har let ved at relatere forstå problemstillingerne inden for dette fag.