Levering kun 29 DKK til GLS Pakkeshops

Fri levering fra 299 DKK

Mulighed for direkte ansøgning om finansiering

dankort card logo visa visa electron card logo mastercard card logo maestro card logo viabill logo mobilepay logo sparxpres logo

Salonrifler

Salonrifler til jagt

 

Salonrifler fungerer på samme måde som jagtrifler, men skyder med meget lettere ladet ammunition. En salonriffel bruges primær til jagt eller regulering af krager, ræve, og duer. Dog bør du være opmærksom på minimums kalibren for jagt efter visse dyr. Hos Korsholm har vi et stort sortiment af kvalitets salonrifler i kaliber .22 LR, .22 MAG og .17 MHR. Du finder salonrifler fra kendte brands som Browning, Hatsan, Savage, Henry og mange flere. For et optimalt skud kan du med fordel montere optik, så du selv på 75-100 meter rammer præcist. 

 

Skæftetype
Våbentype
Højre/Venstre
Kaliber
Brand

Viser alle 41 produkter

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

Viser alle 41 produkter

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
Som du nok allerede har opdaget, så har vi her i denne kategori et stort udvalg af salonrifler, og ikke mindst nogle billige kvalitets salonrifler. Køber du en salonriffel her hos Korsholm, så er du helt sikker på at kvaliteten er i top, vi har nemlig mange kendte mærker inden for salonrifler og generelt jagt. En salonriffel er oftest designet med et henblik på at maksimere dens præcision og ikke mindst ens skyde komfort. Hvis du har nogen form for spørgsmål eller har brug for vejledning til salonrifler, så står vi altid klar og parat til at hjælpe dig, med at finde den helt rigtige salonriffel.