Levering kun 29 DKK til GLS Pakkeshops

Fri levering fra 299 DKK

Mulighed for direkte ansøgning om finansiering

dankort card logo visa visa electron card logo mastercard card logo maestro card logo viabill logo mobilepay logo sparxpres logo

Fiskekasser og grejæsker

I denne her kategori finder du hele vores sortiment af fiskekasser, grejbokse og æsker. Enhver lystfisker ved at en fiskekasse kan være det med til at bestemme om fisketuren var en god eller dårlig oplevelse. Dette skyldes jo at hvis man uden en fiskekasse, ofte bare lægger sit forskellige fiskegrej rundt omkring, og når det bare ligger rundt omkring, så går der ikke længe får noget går i stykker, bliver væk, eller at det hele bare bliver et stort rod. Så man ville nok ofte anbefale lystfiskere at have en fiskekasse eller æske for meget, end en fiskekasse for lidt. Ved hjælp af en fiskekasse kan du nemlig passe bedre på dit udstyr, og dermed forlænge levetiden for alt dit andet fiskegrej. Desuden kan en fiskekasse eller grejæske, gøre din fisketur en del sjovere, så man slipper for bøvl og stress med rodede liner og manglede blink.

Brand
Kategorier

Viser alle 23 produkter

pr. side

Viser alle 23 produkter

pr. side

Billige grejkasser og grejbokse. Mangler du grejkasser til fiskeri, så finder du rigtig billige priser på alt i fiskekasser. Vi har de bedste priser på Plano æsker.