Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Fiskegrej

 

 

Hos Korsholm har vi lange traditioner for salg af billigt fiskegrej, både spinnefiskeri og fluefiskeri. Vi har i mange år været førende inden for eksklusivt fluefiskerudstyr og har været pionerer på fiskegrej fra Simms, Loop, Guideline, Sage, Vision og andre store brands. Vi er ikke kun fluer og fjer og har derfor et kæmpe udvalg i fiskegrej til spinnefiskeri. Er du til laksefiskeri eller til havørredfiskeri på kysten eller skal du fiske efter søens ørreder, så kan vi levere alskens agn til spinnefiskeri og mangler du et fiskehjul eller en fiskestang har vi mange populære modeller fra Westin, Berkley, Abu, Shimano, Penn og Daiwa.

 

Er du i det mindste i tvivl om valg at fiskerigrej, så er du velkommen til at kontakte os på telefon; 96802020, Facebook eller mail fiskeri@korsholm.dk og vi vil gøre vores yderste for at hjælpe dig.


Viser alle 209 produkter

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Viser alle 209 produkter

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Korsholm fiskegrej og fiskeudstyr

Korsholms fiskeri er en af landets mest markante butikker inden for fiskegrej. Korsholm har eksisteret siden 1912 og startede op med jagtudstyr. Med Skjern å som nabo var det naturligt også at sælge fiskegrej, I slutningen af firserne og starten af halvfemserne udvidede Korsholm sin fiskeriafdeling markant og med speciale i fluefiskeri og fluebinding. Siden er det gået stærkt og mange store brands som f.eks. Sage, Simms og Loop har fået deres afsæt i Danmark gennem Korsholm. Korsholm var også en af de allerførste til at kaste sig ud i, på den tid, det mærkelige fænomen med "fiskegrej dk" og lavede en hjemmeside med korsholm.dk hvor vi siden har solgt billigt fiskegrej , brugt fiskegrej og eksklusive produkter fra verdens førende producenter af fiskegrej. Billig fiskegrej og fiskegrej på udsalg kan du finde på vores hjemmeside under tilbud. Her sælger vi alt fra Abu fiskegrej til Zpey fluegrej. Korsholm har et kæmpe udvalg i fiskegrej og imponerende udvalg i fluebindingsmaterialer. Selv om vi er beskedne vestjyder, synes vi alligevel, at vi har Danmarks flotteste grejbutik og det er der også rigtig mange kunder der gør. Så læg vejen forbi vores butik i Skjern og dyp snøren i Skjern å, når du er i området. Velkommen til....

 

Korsholm fiskebutik

Korsholm har i mange år beskæftiget sig med fiskeri og fiskegrej, i vores fiskebutik som er lokaliseret på Jægervej 5, Skjern i Danmark. Skjern å ligger næsten lige op af butikken, så det har altid været helt naturligt at have en fiskeriafdeling, som kunne supplere lystfiskere fra både nær og fjern. Korsholms fiskebutik er med årene gået hen og blevet en af nordens største og mest eftertragtet fiskeributik. Så hvis du leder efter i fiskegrej butik i jylland eller vestjylland, så skulle du helt klart tage at kigge forbi.

 

 

 

Fisketilbehør til fiskesæsonen

Lystfiskeri er populært som aldrig før, så der bliver fanget mange fisk rundt omkring i landet...

Der er ingen tvivl om, at rigtig mange af os fiskenørder bruger vinteren til at klargøre vores fiskegrej og sørge for, der ikke mangler noget til den kommende fiskesæson. Men én ting er, når man sidder hjemme i fiskestuen og gør sig klar til den kommende fisketur, noget andet er, når man først står ude ved vandet. Det er der, man opdager, de der små ting, der liiige mangler! Ting som eksempelvis målebåndet, stangholderen eller måske fiskegalgen. Den situation kender vi nok alle sammen, og samtidig sker der også det, at når vi nu har været i gang med at fiske det meste af foråret og starten af sommeren, så begynder grejboksen eller tasken måske at være lidt tom, filetknivene lidt slidte eller krogene knapt så skarpe som de måske burde være. Derfor har vi valgt at lave en samling af det mest populære fisketilbehør, som man oftest kommer til at stå og mangler på fisketuren.

 

Tager du afsted på ferie i løbet af sommeren kunne det måske være en ide at medbringe en god laksebog, du kan fordrive tiden med. Vi har udvalgt nogle stykker, men især ´Laksen og Jeg´ af Kenni Frost er her værd at give lidt ekstra opmærksomhed. Det en rigtig lærerig og underholdende bog, hvor man får et indblik i det norske laksefiskeri. Er du så heldig at skulle ud i den store verden på en fiskerejse, så er bogen ´Top Salmon flies Vol. 2´ en fantastisk bog at tage med. Her er det tretten fluefiskere fra henholdsvis Finland, Sverige, Norge, Rusland, Island, Danmark, Storbritannien og Spanien, der præsenterer toogfyrre velafprøvede og effektive laksefluer samt åbner op for deres egne strategier inden for, og moderne tilgang til, dagens laksefiskeri. Denne udgave af Top Salmon Flues inkluderer bidrag fra Emilie Björkman, Helge Dahlen, Håvard Vistnes, Jerkko Ahtinen, Lars Munk, Marina Gibson, Mauri Peltonen, Miguel Aguilar Juan, Orla Bertram Nielsen, Rabbi Alfredsson, Kristjan Evjar, Maxim Mamaev og Tomas Kolesinskas. Top Salmon Flies viser dig forskellige måder at fiske efter laks på med de forskellige fluemønstre. Det er dog dit job at skabe din egen sandhed om laksefiskeri. Hvis du ønsker at forbedre dit laksefiskeri og fange flere fisk, er dette helt sikkert bogen for dig! Bestemt et kig værd for fluefiskeren, der har træng til udenlandske eventyr.

 

Generelt om vores fiskegrej

Her i kategorien med fiskegrej har vi som sagt et kæmpe stort udvalg af alt muligt forskelligt fiskeudstyr til lystfiskere så vel som almindelige danskere der bare skal bruge lidt specielt grej. Vi har i denne kategori meget billigt fiskegrej, da vi altid har en fast lav pris på vores fiskeprodukter, samt har vi en gang imellem en form for udsalg, hvor du kan finde nogle ekstra gode fiskegrej tilbud. Korsholm er en af danmarks ældste fiskegrej butikker og er lokaliseret i vestjylland, Skjern, Danmark.Så du kan både finde vores fiskegrej online, samt i vores fysiske fiskebutik nær Ringkøbing. Vores fiskegrej udsalg er ofte i forbindelse med Black Friday eller julen, hvor du ofte vil kunne finde ekstra billige fiskegrej, om du så bruger fiskegrej til put and take, fluefiskeri, spinnefisker eller en helt anden slags fiskeri. Her i kategorien med fiskegrej har også både nyt fiskegrej, men også brugt fiskegrej, som du kan købe til en god pris. For selvom det brugte fiskeudstyr godt bare kan virke som noget gammelt fiskegrej, så kan der stadig være en god kvalitet ved det, og noget af det bliver endda helt antik og går næsten hen og bliver et samlerobjekt. Vi har alt muligt forskelligt fiskegrej på nettet, om du så leder efter ting til opbevaring af fiskegrej, en gennemløber, Shimano fiskegrej eller noget helt andet, så kan du finde det her hos Korsholm. Så hvis du leder efter et billigt køb af fiskegrej online, som også gerne må have en vis kvalitet og prestige så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi har i denne kategori så mange fiskeri produkter at du stort set kan finde noget til at fange hvilken som helst fisk, om du så leder efter predator fiskegrej, fiskegrej til fladfisk, fiskegrej til laks, så har vi fiskeudstyret til det. Når du handler med os på nettet, så har du også mulighed for at handle fiskegrej med gratis fragt, vi kører nemlig med fiskegrej til fri fragt, når du køber for over 299 kr. Find dit næste fiskegrej lige her hos Korsholm.

 

Fiskegrej og fiskeudstyr

Hvis man er lystfisker så ved man hvor vigtigt det er at have sit fiskegrej og fiskeudstyr i orden. Der er nemlig ikke noget som hedder dårligt vejr, kun dårlig påklædning. Dette gælder i særdeleshed for fiskeudstyr, da det ret hurtig kan blive en dårlig oplevelse at fiske, hvis man hele tiden er våd og kold. Derfor har vi en helt masse fiskeudstyr og fiskegrej til at man kan holde sig varm og tøt, lige meget om man befinder sig ved en å, dam, kyst, hav eller ved en sø hvor det våde græs næsten går en helt op til ørene. Derfor kan det altid være en god ide at have styr på sit fiskeudstyr når man befinder sig udendørs.

 

Praktisk info om vores fiskegrej

Som sagt så har vi fiskegrej til at fange stort set alle typer fisk, om det så er fiskegrej til gedder, havørred, makral eller sild. Vi har også fiskegrej fra mange at de kendte mærker indenfor fiskeri, f.eks har vi Abu fiskegrej og Vision fiskegrej. Her hos os er der også mulighed for at købe fiskegrej på afbetaling, hvis man køber for over 2.000 kr. Vi har også fiskegrej til gør det selv typen, så du kan lave dit eget fiskegrej eller købe et færdigt fiskegrej sæt.

 

Generelt om vores fiskegrej

Her i kategorien har vi altid en fast lav og billig pris på alt vores fiskegrej, samt har vi engang imellem nogle ekstra gode tilbud eller rabatkoder, dette kunne eks. være i forbindelse med et udsalg, eller hvis vi holder en form for outlet / loppemarked, hvor vi sælger vores fiskegrej. Her hos Korsholm kan du finde alverdens udstyr til fiskeri, som det så er selve fiskegrej, en kasse til alt dit fiskegrej, eller du gerne vil lav selv fiskegrej. Vores sortiment dækker over noget af det bedste fiskegrej i Danmark, og du kan finde stort set alt! Om det så er gennemløber, grizzly, mede, outdoor, predator, spinner, blink, flåd, bly erstatninger, startpakker eller noget helt andet, så er chancen for at vi har det ret stor. Her på siden finder du selvfølgelig det helt nye fiskegrej, men du har også nogle gange en chance for at finde noget gammelt fiskegrej, hvor du virkelig kan spare nogle penge. Vi har også fiskegrejet til stort set alle typer fiskeri, om det så er fiskegrej til hornfisk, havfiskeri, å fiskeri og kystfiskeri.

Vi har både alle de kendte mærke, men også mange af de knapt så kendte mærker, så du nemt kan finde mærker som Spro og Præsten.

Vi er som Korsholm anerkendt i hele DK for vores fiskegrej, og det har vi blandt andet mange kunder der giver et positivt udtryk for på vores Trustpilot.