Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Blink fiskeri

Blink

 

I denne kategori kan du finde hele vores udvalg af blink til fiskeri. Vi har her et stort udvalg af billig blink til fiskeri i topkvalitet fra mange kendte mærker som Westin, Savage Gear, Præsten og mange flere. Du kan her finde blink til både fiskeri i åen, samt kystfiskeri og Put & Take. At fiske med blink kan være utroligt effektivt, om du så er ude på at fange laks, torsk, havørred eller noget helt fjerde. Fiske blink kan købes i utrolig mange varianter og kan benyttes til mange forskellige typer fiskeri. Derfor er det at vælge det helt rette blink til dit fiskeri, en personlig vurderingssag. De fleste lystfiskere får nemlig ofte deres helt egen favorit inden for blink. Det kan derfor ofte være en god idé at afprøve flere forskellige typer blink til fisk, for at se hvad der passer bedst til dig. Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os, så er vi altid klar til at hjælpe og vejlede dig i verden af blink fiskeri.

Vælg det helt rigtige blink til fisketuren. Endegrej om det er blink, spinnere eller wobblere, ja, så har alle lystfiskere sine helt egne favoritter. Hos os har vi et meget stort udvalg i blink til de bedste priser og til forskellige typer af fiskeri. Der findes et utal af effektive blink til havørred og mikro blink til P&T fiskeri er blevet utrolig populært og er du i tvivl om valget, så er du velkommen til at kontakte os for gode råd om valg af blink til dit fiskeri.


Viser alle 435 produkter

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Viser alle 435 produkter

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Om blink til fiskeri

Blink til fiskeri er en af de meste benyttede agn til lystfiskeri og de fleste lystfiskere har deres helt egne personlige favoritter af blink. Hos Korsholm har vi et meget stort udvalg i blink og til mange typer af fiskeri. Fisker du på kysten efter havørred findes der i dag rigtig mange fine kystblink. Möresilda, Sømmet, Boss blinket og ikke at forglemme Kent Andersens legendariske Stripper blink som har fanget utallige havørreder.

 

Blink til Put & Take

I Put & Take søen er det blevet meget populært at bruge blink som Præsten, Fidusen, Prism, Iride og Stripper. Disse små fine blink har en magisk tiltrækningskraft på søens ørreder, så går turen til P&T søen, så bør du prøve en af disse effektive blink til regnbueørreden. Blink findes i et utal af farver og farvekombinationer. I søen er det tofarvede blink et sikkert hit og under indspinningen roterer blinket, så ørreden får farveflimmer lokkeeffekt for alle pengene.

 

UV blink

Der findes også blink med UV behandlede overflader kan være uhyggelige effektive. Fiskens øje kan registrere UVR og UVF-lys, som det menneskelige øje ikke formår og et UV behandlet blink ses bedre af fisken i svagt lyst eller i uklart vand. Så der er rig mulighed og god grund til at eksperimentere med forskellige farver, når du fisker.

Fisk reagerer på både lugt, farve, størrelse og hastighed og nogle gange skal man ryste posen for at finde dagens vinder-blink. Du kan påføre lokkeolie med aromastoffer som f.eks. hvidløg på dine blink, spinnere eller fluer. Nogle gange er det nødvendigt at anvende alle de dimensioner der er i fiskeriet for at overliste træge fisk.

Men uanset hvad du vælger, så kan du her på vores side finde et nyt favoritagn og til og med til internettets allerskarpeste priser

 

Generelt om vores kategori med blink

Her i kategorien kan du selvsagt finde hele vores udvalg af blink til fiskeri. Denne kategori indeholder blink til mange former for fiskeri, så du f.eks. kan finde både havørred, regnbueørred, hornfisk, torsk, aborre, fladfisk, pighvar og makrel blink. Denne kategori indeholder også mange forskellige former for blink, så du kan finde eks. kan finde gennemløber blink, micro blink, tobis blink og meget mere. Her i kategorien finder du også nogle af de allerbedste blink fra kendte mærker, som f.eks. Bulldog blink, Fidusen blink, Hansen blink, Stripper blink, SG blink og Præsten blink.

 

Her på kategorie siden har vi også fundet et udvalg af blink som passer til mange forskellige typer fiskeri, om det så er blink til kystfiskeri, å fiskeri, sø, havfiskeri eller put and take. Vi har her hos Korsholm blink og fiskegrej som passer til året rundt, om det så er sommer, efterår, vinter eller forår. Her i kategorien har vi også blink i alle mulige forskellige farver og størrelser, om du så leder efter store eller små blink, eller blink i f.eks blå, rød, grøn, hvid, orange eller noget helt andet.

 

Vi har også mange kendte serier og modellen som f.eks. det populære Sølvpilen blink, Sømmet blink eller Hot Shot blink.

 

Her i kategorien har vi selvfølgelig altid en fast lav og billige pris på alle vores blink, samt holder vi nogle gange en form for udsalg, hvor du nogle gange kan være lidt ekstra heldig. Så hvis du gerne vil fiske med blink, og gerne vil købe nogle blink, så er du kommet til det helt rigtige sted.