Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Spinnere - en sikker storfanger

Spinnere

 

Her i kategorien kan du med sikkerhed finde en spinner. Vi har nemlig et kæmpe stort udvalg af spinnere til fiskeri, så du kan fange en masse fisk. Man har efterhånden dyrket fiskeri med spinnere i mange årtier, og dette er ikke helt uden grund. Spinnere har nemlig altid været et effektivt stykke fiskegrej, når det gælder at fange stort set alle størrelser af fisk. Find en spinner der passer til dig, lige her hos Korsholm.

 

Spinnere er suverænt de bedste allround agn der findes. Med sit roterende blad vækker en spinner fiskens opmærksomhed. Du finder på denne side et stort udvalg, hvor du med sikkerhed finder en spinner efter dine præferencer. Du finder spinnere i mange forskellige vægte og i mange forskellige farver og størrelser alt efter hvilken fisk du har intention om at fange. Ved du allerede inden snøren kastes ud, hvilken fisk du går efter, kan du øge chancerne ved at vælge den helt rigtige spinner. Hvis du f.eks. går efter en havørred eller laks, er Myrans spinnere, FC Spinnere og Abu Reflex spinnere nogle gode valg. Hvis du derimod f.eks. fisker aborre, vil Abu Väspan, Westin Sonic og Mepps spinnere være mere passende. Hos Korsholm sætter vi stor pris på høj kvalitet, hvilket afspejler sig på vores lange række af kvalitets spinner brands, hvor du bl.a. finder Myrans, Karlk, FC Spinnere, Abu, Westin, Vibrax og mange flere.


Viser alle 109 produkter

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Viser alle 109 produkter

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Om vores kategori spinnere

Som du nok allerede kan se, så er denne kategori fyldt med spinnere. Når man taler om spinnere, så taler man også oftest om spinnefiskeri og der dertil tilhørende fiskegrej. Man bruger ofte en spinner i forbindelse med en spinnestang eller spinnestænger hvis man godt kan lide at have flere fiskestænger med på sin tur. Hvis man snakker om et helt spinnesæt så er det nogle gang forskelligt om man snakker om et sammensat spinnesæt af stang og hjul eller om det er flere forskellige typer spinnere man kan variere imellem på sin fisketur. Her i kategorien er der i hvert fald rig mulighed for at du kan samle din helt egen spinnesæt med alle vores mange forskellige spinnere. Blandt vores mange spinnere finder du bla. en spinner til havørred, spinner til laks og bare generelt spinner til fisk. Grundet vores store udvalg af spinnere så har vi selvfølgelig også mange forskellige spinnere størrelser at vælge imellem. Hvis du leder efter spinnere fiskegrej så er du i hvert fald det rigtige sted.

 

Generelt om vores spinnere

Find en spinner som passer lige præcis til dig. Her i kategorien kan du finde mange af de bedste spinnere på marked, som f.eks de super populære FC spinner, Fidusen spinner, Mepps Aglia spinner, Karl K spinnere og Myran spinner. Uanset hvilken type fiskeri du er til, så burde du kunne finde en fiske spinner i denne kategori, som passer til den type fisk du gerne vil fange, om det så er en spinner til havørred, makral eller laks.

 

Her i kategorien kan du også finde flere forskellige spinnere fra ABU Garcia, som f.eks Droppen spinner og Fast Attack, vi har dog valgt ikke at forhandle ABU Garcias Mörrum og Vaspan spinner, ellers kan du stort set finde alle slags ABU spinnere her hos Korsholm. Her i kategorien finder du også forskellige typer spinnere, som f.eks condom spinner. Her i kategorien har vi altid en fast lav og billig pris på alle vores spinnere, samt har vi ofte nogle forskellig tilbud, eller udsalg. Så uanset om du er til kyst, å eller put n take, store eller små spinnere, så kan du finde en spinner som passer til dig, lige her hos Korsholm.