Levering kun 29 DKK til GLS Pakkeshops

Fri levering fra 299 DKK

Mulighed for direkte ansøgning om finansiering

dankort card logo visa visa electron card logo mastercard card logo maestro card logo viabill logo mobilepay logo sparxpres logo

Spinnestænger

spinnestænger

 

Hos Korsholm finder du et stort udvalg af billige spinnestænger. Vi tilbyder spinnestænger fra alle de mest populære mærker som Savage Gear, Shimano, Berkley, Abu og mange flere. Med så stort et udvalg af spinnestænger kan det være svært at udvælge den rigtige spinnestang til dine behov. Derfor står vores erfarne lystfiskere altid til rådighed med rådgivning og vejledning on spinnestænger.

Viser alle 26 produkter

pr. side

Viser alle 26 produkter

pr. side

Generelt om spinnestænger

Spinnestænger er på mange måder din helt klassiske fiskestang. Spinnestænger er fiskestænger til spinnefiskeri, som de fleste mennesker nok vil mene er den bedste måde at fiske på i put and take søer. Hvis du leder efter den bedste spinnestang, så kan du helt sikkert finde den i denne kategori, vi har nemlig spinnestænger som Savage Gear Black, Berkley Phazer II Travel og Westin W3 Spin. Udover det store udvalg af spinnestænger tilbyder vi selvfølgelig også altid den samme fremragende kundeservice og vejledning, som Korsholm er kendt for. En spinnestang tilsat god dansk natur og lidt fiskevand, ja så er fiskelykken halv fuldendt - og så er det ikke så dyrt, som du tror.