Levering kun 29 DKK til GLS Pakkeshops

Fri levering fra 299 DKK

Mulighed for direkte ansøgning om finansiering

dankort card logo visa visa electron card logo mastercard card logo maestro card logo viabill logo mobilepay logo sparxpres logo

Fiskehat m.m.

Fiskehat

 

Der er i denne kategori en rigtig god chance for at finde en super smart fiskehat til fiskeri eller hverdagen. Vi har i denne kategori samlet alle vores fiskehatte og andet hovedbeklædning, som der kan bruges til at holde hovedet varmt, skygge for solen eller bare for stilens skyld. Du kan her finde en fiskehat fra f.eks Sage, Patagonia og Simms. Så hvis du leder efter en rigtig fisker hat, så kan du helt sikkert finde den helt perfekte fiskehat lige her.

Brand
Kategori

Viser alle 90 produkter

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Viser alle 90 produkter

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Om vores kategori fiskehat

Her i denne kategori kan du finde hele vores udvalg af fiskehatte. Som lystfisker tilbringer man utrolig mange timer udendørs. En stor del af dem foregår i regnvejr, men heldigvis kigger solen også forbi engang imellem. Uanset vejrforhold er det altid godt med en kvalitets fiskehat. I regnvejr kan en fiskehat hjælpe med at skærme for regnen, og når solen varmer, kan det den rigtige fiskehat skærme for solens stråler imens den holder hovedbunden nedkølet. Hos Korsholm har vi fiskehatte til alle formål og enhver smag. Til det kolde vejr finder du bl.a. fiskehatte fra Simms og Geoff Anderson, og til solrige dage har vi en lang række af fiskehatte fra Patagonia.

 

Mangler du en fiskehat som f. eks. huer eller kasketter til fiskeri, så kan du finde lige præcis den fiskehat der passer lige præcis til dig, lige her. Vi har et stort udvalg af fiskehatte, samt billige fiskehatte, da vi ofte kører et godt tilbud eller udsalg på fiskehatte, så du kan få en af DKs bedste priser på fiskehatte.