Levering kun 29 DKK til GLS Pakkeshops

Fri levering fra 299 DKK

Mulighed for direkte ansøgning om finansiering

dankort card logo visa visa electron card logo mastercard card logo maestro card logo viabill logo mobilepay logo sparxpres logo

Jagtbukser

Her finder du et stort udvalg af kvalitets jakgtbuker til skarpe priser. Vi har jagtbukser til jægere og outdoor entusiaster med enhver smag. Du finder bl.a. jagtbukser fra kendte brands så som Härkila, Deerhunter, Seeland og Fjällräven. Vores sortiment består af jagtbukser til mange forskellige lejligheder. Om du skal på jagt i regn og slud eller det er på en forårsjagt med høje temperaturer, har vi bukser som passer perfekt. Også hvis du skal drive igennem og være sikker på at blive set, eller derimod skal gå i ét med terrænet, kan du finde jagtbukser med signalfarver og camouflagebukser.

 

Brand
Kategori

Viser alle 96 produkter

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Viser alle 96 produkter

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Jagtbukser herre

Jagtbukser er den del af jagt beklædningen, som bliver mest slidt. Slid på jagtbukser sker ofte ved at gå i marker med høje afgrøder eller skove med stikbuske ect. Derfor er det er vigtigt aldrig at gå ned på kvalitet når du vælger jagtbukser. Derudover anbefaler vi altid at have et par til de kolde jagtmåneder og ét par jagtbukser til de varme måneder. Vores sortiment af jagtbukser til herrer består af bukser fra populære brands som Härkila, Seeland, Deerhunter og Fjällräven. Prisniveauet varierer mellem de forskellige brands, hvor Härkila og Fjällräven er de to high-end mærker, som laver jagtbukser i den høje prisklasse. Hvis du derimod er på udkig efter billige jagtbukser er Seeland og Deerhunter noget for dig. På trods af prisforskellen har de fire brands én vigtig ting til fælles - de laver alle højkvalitets jagtbukser.