Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Deerhunter tøj

Deerhunter

 

Her i kategorien kan du finde hele vores udvalg af Deerhunter tøj. Tøj fra mærket Deerhunter er altid af høj kvalitet er er velegnet som jagttøj og til at blive brugt udendørs i naturen. Du kan her på siden finde forskelligt tøj fra Deerhunter, som f.eks deres bukser, skjorter og jakker. Find dit næste Deerhunter outfit lige her hos Korsholm.


Viser alle 135 produkter

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Viser alle 135 produkter

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Om Deerhunter

Deerhunter startede i sin tid med at lave arbejdstøj, og har siden dengang blevet til den millionvirksomhed som den er i dag. Deerhunter er en del af en familieejet virksomhed indenfor tekstil som hedder F. Engel som fra 1927 har beskæftiget sig med produktion, design og salg af jagttøj og arbejdstøj, som du producere til hele Europa. Deerhunter er en international virksomhed som er lokaliseret i Haderslev som pt. har 3. og .4 generation ved roret. Deerhunter kunne derfor fejre 90 års jubilæum i 2017.

 

Deerhunter har i mange år stået for værdier som natur, frihed og spænding i forening. Som de selv siger, så tiltrækker jagt de eventyr lystige og selv udfordrende. Jagt er en ældgammel sport og har længe været en stor passion for familien Engel. I 1927 blev denne passion indenfor jagt fusioneret med familiens mange års erfaringen indenfor arbejdstøj, hvilket resulteret i mærket Deerhunter som den dag i dag er meget populært jagt og fritidstøjs mærke.

 

Jægere og udendørs entusiaster stiller høje krave til deres påklædning. Når man bruger tøjet funktionel og ofte, så udvikler man sig nogle præferencer indenfor sit tøj. For folk der befinder sig meget ude i det fri, er det vigtigt at deres tøj er vindtæt, vandtæt, og åndbart. Og for jægerne er det vigtigt at camouflagemønster er tilpasset deres omgivelser. Deerhunter laver derfor tøj som er indeholder de nyeste teknologier og egenskaber indenfor klima, levetid, slidstyrke og funktioner for tøjet. Deerhunter er helt klart for jægere, outdoor og friluftsmennesker som gerne vil have noget slidstærkt og funktionelt tøj til en fair pris.

 

Om vores kategori med Deerhunter

Her i kategorien finder du som sagt hele vores udvalg af Deerhunter tøj, hvor du bla. kan finde Deerhunter bukser eller en Deerhunter jakke eller skjorte. Hvis du leder efter en Deerhunter skjorte, så kan du her i kategorien finder mange forskellige skjorter i forskellige mønstre, farver og størrelser som passer til alle. I denne kategori med Deerhunter tøj kan du også finde de populære Deerhunter Strike bukser og Deerhunter muflon jakke. Vi beskæftiger os her hos Korsholm med jagt, så vi har selvfølgelig også fokus på Deerhunter jagttøj, hertil kunne du måske bruge et Deerhunter Muflon sæt som indeholder Deerhunter Muflon jakke og Deerhunter Muflon Bukser, så det kan fungere som en slags Deerhunter heldragt. Vi har i denne kategori altid en fast lav og billig pris på vores Deerhunter tøj, samt har vi engang imellem en form for udsalg, hvor du nogle gange kan være ekstra heldig at finde et sjældent Deerhunter tilbud, dette kunne eksempelvis være til Black friday eller jul. Du kan i denne kategori og finde kendte serie som Deerhunter Rusky serien og Deerhunter Lofoten. Når du skal vælge tøj kan det altid være en god ide med en størrelsguide, hertil kan vi anbefale denne Deerhunter størrelsesguide. Du kan her i kategorien med Deerhunter tøj finde forskellige ting som Deerhunter fleece trøjer og en Deerhunter jagthat og jagtbukser. Du kan i denne kategori finde både Deerhunter dame og Deerhunter herre så der er noget til alle. Find dit Deerhunter tøj lige her hos Korsholm.