Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Fluehjul

fluehjul

Fluehjul

Hvis du leder efter et fluehjul, så er du kommet til det helt rigtige sted! Vi har nemlig et rigtigt stort udvalg af fluehjul fra alle de forskellige kendte mærker indenfor fluehjul. Vi har f.eks fluehjuls fra Hardy, Guideline, Loop, Vision og mange flere. Husk at vi altid står klar til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige fluehjul.


Viser alle 185 produkter

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Viser alle 185 produkter

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Lidt om vores kategori fluehjul

Som du nok allerede har set, så er vores kategori her proppet med fluehjul fra alle de kendte mærker. Vi har selvfølgelig altid en god og billig pris på fluehjul og vi køre også til tider tilbud og udsalg på vores fluehjul.

 

Generelt om fluehjul

Når du skal ud og fluefiske, så er der helt klart tre vigtige ting som du skal bruge til dit fluefiskeri, disse tre ting er i hvert fald en fluestang, fluehjul og flueline, hvortil nogle vil argumentere for at fluestangen er det vigtigste. Grunden til dette er blandt andet at man prioritere stangen som det første, og derefter tilpasser man så fluehjulet dertil, så man får det mest optimale forhold mellem fluehjul og stang. Det vigtigste egenskab for dit fluehjul er at kunne rumme mængden af bagline og flueline som du har brug for. Udover dette så skal dit fluehjul have en velegnet bremse, så der er mulighed for at hive fisken i land på den mest optimale måde. Desuden så skal der også tages højde for fluehjulets vægt, hvis dit fluehjul er for tungt til stangen, kan det blive hårdt og irriterende at stå med i længden. Hvis du har brug for hjælp til valg af fluehjul, så er vi altid til rådighed.