Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Fluefiskeri

fluefiskeri

 

Velkommen til vores kategori hvor du kan finde alt til fluefiskeri. Her i denne fluefiskeri kategori kan du f.eks finde fluefiskegrej som flueliner, hjul, stænger og alt hvad du kan forestille dig til fluebinding, så hvis du er kommet for at finde ting til fluefiskeri, så er du kommet til det helt rigtige sted. Hus også at vi altid står klar til at hjælpe og vejlede dig, hvis du har nogle spørgsmål til fluefiskeri.


Viser alle 215 produkter

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Viser alle 215 produkter

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Om Fluefiskeri kategorien

Først lidt om vores kategori med fluefiskeri - Vi har her i denne kategori samlet så stort et udvalg som muligt af alt muligt til fluefiskeri, vi har her nogle ting som er direkte lavet til fluefiskeri, som f.eks vores fluehjul og fluestænger, men vi og også andre ting samlet her, som man generelt bare bruger til fiskeri, som eksempelvis fiskekroge og beklædning. Udover de mange forskellige fluefiskeri produkter her hos Korsholm, så er mange af disse produkter til fluefiskeri og fra kendte mærker som Hardy, Vision, Guideline og mange flere. Som en sidste ting om vores fluefiskeri udover de mange produkter og kendte mærker, så har vi også nogle af Danmarks bedste priser på vores fluefiskeri, så du kan blive klar til at fluefiske til en billig pris. Udover en en fast lav pris på meget af fluefiskegrejet, så har vi også nogle gange tilbud og udsalg hvor du kan være rigtig heldig at finde noget fluefiskeri relateret til en super skarp pris.

 

Bonus info om fluefiskeri

Faktisk stammer den form for fluefiskeri som vi alle kender i dag, helt tilbage fra 1500 tallet, og blev først brugt i England.