Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Fluefiskeri

 

Velkommen til vores kategori hvor du kan finde alt til fluefiskeri. Her i denne fluefiskeri kategori kan du f.eks finde fluefiskegrej som flueliner, hjul, stænger og alt hvad du kan forestille dig til fluebinding, så hvis du er kommet for at finde ting til fluefiskeri, så er du kommet til det helt rigtige sted. Hus også at vi altid står klar til at hjælpe og vejlede dig, hvis du har nogle spørgsmål til fluefiskeri.


Viser alle 215 produkter

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Viser alle 215 produkter

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Fokus på fluefiskeri – og det nødvendige grej

Fluefiskeriet går langt tilbage i tiden.. ja faktisk helt tilbage til midten af 1400-tallet, hvor den engelske overklasse startede med at bruge kunstige fluer til at fange ørreder og stallinger i de engelske åer. I mange år frem var fluefiskeri kun noget, der hørte overklassen og deres omgangskreds til. Siden hen har dette dog ændret sig markant... og lige som typen af fiskere har ændret sig gennem årene, så har grejet bestemt også været igennem en meget stor udvikling og forandring, siden de første stænger fangede fisk i midten af de sidste år tusind.

Både fluestænger og hjul er blevet lettere og lettere gennem tiden, og grundet nutidens teknologier er det muligt, trods den lette vægt, at gøre både stænger og hjul utrolig slidstærke. Dette betyder dog ikke, at vi ikke stadig skal passe på vores grej.

Alt efter hvor i Danmark, eller verden, du bor, så er det forskellige typer for fluefiskeri, der bliver dyrket. På Sjælland og Fyn er der stor fokus på kystfiskeriet efter havørreder. En-hånds stænger på mellem 8-10 fod er optimalt her, og typisk vil stængerne være i klasse 4-7.

I Jylland er der mange muligheder for at udfolde sin fiskeglæde ved både små og store vandløb samt søer og ved kysten. Her kan man udfordre mange forskellige fiskearter, hvoraf de mest populære må siges at være laks, gedder og ørreder. Især laksen har en stor plads i mange fluefiskeres hjerte. Denne mystiske fisk jagtes i de fleste vestvendte åer herhjemme, og kan ind imellem drive en hver lystfisker til vanvid, men når linen strammes op, og fisken har taget fluen, så er alle de brugte timer forinden glemt lige med det samme.

Lige netop denne følelse er, hvad der driver de fleste lystfiskere, og får os ud til vandet gang efter gang...

Over hele landet findes der Put&Take søer, hvor man kan tage ud med familie eller venner og få sig nogle hyggelige timer samt måske også få en fisk med hjem til grillen. Her fanges der oftest regnbueørred, som er udsat af søens ejere. Et utroligt spænende fiskeri, især for de nye fiskere, og en rigtig god mulighed for at få testet sine fluefisker evner af, inden man begiver sig videre på sin færden efter den vilde fisk.

Til alle disse forskellige former for fluefiskeri findes der forskellige fluestænger og hjul, som er tilpasset den givne situation. I denne mail har vi samlet nogle stænger, hjul og liner, som passer særdeles godt til danske og nordiske fiskeforhold.

Så hvad enten du står i en situation, hvor du overvejer at kaste dig ud i fluefiskeriet for første gang, eller du allerede har mange års erfaring på dette felt, så håber vi med denne mail at kunne inspirere dig til at komme ind i, eller forblive, i denne fortryllende verden, som vi kalder for vores hobby – ja måske endda vores liv.

Inden du kaster dig ud i at købe en ny fluestang, line eller et helt nyt setup, så opfordrer vi til først at prøve grejet. Dette kan nemt klares ved en kastepool, som vi hos Korsholm hellere end gerne stiller til rådighed. Desuden byder vi meget gerne ind med råd og vejledning til valg af det helt rigtige grej til dig!

 

Om Fluefiskeri kategorien

Først lidt om vores kategori med fluefiskeri - Vi har her i denne kategori samlet så stort et udvalg som muligt af alt muligt til fluefiskeri, vi har her nogle ting som er direkte lavet til fluefiskeri, som f.eks vores fluehjul og fluestænger, men vi og også andre ting samlet her, som man generelt bare bruger til fiskeri, som eksempelvis fiskekroge og beklædning. Udover de mange forskellige fluefiskeri produkter her hos Korsholm, så er mange af disse produkter til fluefiskeri og fra kendte mærker som Hardy, Vision, Guideline og mange flere. Som en sidste ting om vores fluefiskeri udover de mange produkter og kendte mærker, så har vi også nogle af Danmarks bedste priser på vores fluefiskeri, så du kan blive klar til at fluefiske til en billig pris. Udover en en fast lav pris på meget af fluefiskegrejet, så har vi også nogle gange tilbud og udsalg hvor du kan være rigtig heldig at finde noget fluefiskeri relateret til en super skarp pris.

 

Bonus info om fluefiskeri

Faktisk stammer den form for fluefiskeri som vi alle kender i dag, helt tilbage fra 1500 tallet, og blev først brugt i England.