Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Mellemlag

Mellemlag

 

Her i denne kategori kan du finde hele vores udvalg af tøj, som kan defineres som et mellemlag. Helt basalt så er et mellemlag et stykke tøj eller beklædning som du kan have under din jakke og over din t-shirt, skjorte eller inderlag. Alt i alt så er et mellemlag tøj noget du kan have på mellem andre typer tøj. Her i kategorien findes der flere forskellige typer mellemlag, som eksempelvis sweatshirts, hættetrøjer og fleece. Så hvad end du er til fiskeri, outdoor eller andre udendørsaktiviteter, så kan du finde et mellemlag til det her.


Viser alle 76 produkter

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Viser alle 76 produkter

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Et mellemlag kan også bruges

Et mellemlag kan i hverdagssituationer også bruges som en overtrækstrøje, til lige hurtigt at få noget varme til kroppen, hvis man f.eks har rendt rundt i en t-shirt. Et stykke mellemlagstøj vil dog sjældent fungere rigtig godt som et yderlags stykke beklædning hvis der er vind.

 

En investering du ikke kommer til at fortryde!

Her hentyder vi til køb af tøj, der er udviklet til at blive brugt som ”mellemlag” i det klassiske lag-på-lag koncept. Det, du anvender som mellemlag, kan også sagtens benyttes i alene som overtøj i overgangsperioderne mellem årstiderne, eller i mange tilfælde også som et ydre lag i dit indendørs hverdagsoutfit. Kender du den følelse af trøjen, der bare er så god og anvendelig, at den næsten bor på dig – og det uanset anledning? Vi vil godt advare om, at det sagtens kan ske igen med de produkter, vi har fundet frem denne gang. Måske findes din næste super favorit her i blandt?

Basiskravene til et stykke mellemlagstøj er, at det er varmende, fugttransporterende samt bekvemt at have på med en god bevægelsesfrihed. Om tøjet skal have få eller mange lommer, være med lynlås eller lukket, med eller uden hætte osv. er helt afhængig af den enkeltes smag og temperament. Heldigvis er kategorien af mellemlagstøj alsidig i forhold til udformning og materialevalg, så der helt sikkert er noget for enhver smag og pengepung, og vi har i denne mail derfor medtaget nogle eksempler på både trøjer og jakker fra forskellige brands, som er eget til mellemlags brug.