Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Mulighed for finansiering

Outdoor udstyr

 

Hundeartikler
Tilbehør

Find udstyr til din næste outdoor-tur her – om du skal på hytte til hytte vandring, på telttur eller noget helt tredje.

 

Vi har et bredt udvalg inden for ryksække, trekking fodtøj, beklædning, soveposer, liggeunderlag, pandelamper og alt til outdoor-køkkenet.  

Viser alle 184 produkter

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Viser alle 184 produkter

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Outdoor udstyr

Korsholm har et stort og alsidigt udvalg af outdoor udstyr i god kvalitet til konkurrencedygtige priser. Hos os søger du ikke forgæves, hvad enten du leder efter beklædning eller grej, som skal kunne klare naturens udfordringer i form af skiftende vejrforhold og barske situationer, hvor der virkelig stilles krav til funktionalitet og holdbarhed på dit outdoorudstyr. Trekking, udeliv og andre outdoor aktiviteter, kan ofte være en fælles aktivitet. Derfor har vi fokus på et stort udvalg af outdoor tøj til mænd såvel som outdoor tøj til kvinder.
Find hvad du mangler til dit outdoorliv – enten hos Korsholm online eller i vores butik på Jægervej 5 i Skjern. Vi er klar med kompetent vejledning begge steder.

Både på korte ture og lange ekspeditioner i naturen er den rigtige rygsæk eller outdoor taske et vigtigt element i dit outdoor udstyr. Hos Korsholm forhandler vi blandt andet outdoor rygsække og tasker fra Härkila samt Fjällräven. Husk at tage højde for, at din outdoor taske eller rygsæk skal kunne rumme al dit nødvendige udstyr på turen. Dette indbefatter til længere ture også et smart og funktionelt outdoor køkken. Vi forhandler mange kendte brands, hvis kvalitet, vi altid kan stå inde for. Hos os kan du blandt andet finde bestik fra Eka, trangia stormkøkken, gasbrændere, etuier, remme mv. fra AB Camping, termokander fra Stanley og forskellige typer køkkenknive fra Accusharp. Desuden sælger vi naturligvis også diverse andet udstyr til dit outdoor liv, som eksempelvis kølebokse, vanddunke og røgovne.

Selv om vi i Danmark en del af året er beriget med mange lyse timer, så undgår du sandsynligvis ikke at få brug for kunstig belysning på dine udflugter. Også i den kategori har vi outdoor udstyr, som til enhver tid matcher dit behov og dine kvalitetskrav. I mange situationer er den smarte og super praktiske Sunmatic pandelampe det helt rigtige valg, men foretrækker du en håndholdt lommelygte er eksempelvis GP Designs opladelige lommelygte en god investering.

Til overnatning kan du hos Korsholm købe soveposer og liggeunderlag, som sikrer dig en lun, bekvem og god nattesøvn outdoor. Et letvægt, selvoppusteligt liggeunderlag fra Häglöfs sovepose klæder dig godt på til at sove udendørs i selv lave nattetemperaturer.

De mange andre nødvendige former for outdoor udstyr, du kan få brug for, forhandler vi selvfølgelig også. Mangler du ekstra teltpløkker, en kodet hængelås, de praktiske (Pocket Towel) håndklæder eller noget vandtæt opbevaring, så shop det hos Korsholm. Vi har ligeledes et stort udvalg i håndkikkerter og knive til outdoor livet. Du finder det hele både online og i vores fysiske butik.

Outdoor livet kræver ikke blot det rigtige kvalitetsudstyr, men i allerhøjeste grad også den optimale outdoorbeklædning herunder også outdoor fodtøj. Kig nærmere på det velassorterede udvalg af outdoor bukser og outdoor jakker til mænd i mærkerne Härkila og Seeland samt Fjällräven. Vores sortiment af outdoor udstyr til herrer omfatter selvfølgelig også trøjer, hatte, caps, t-shirts, shorts, undertøj, halsedisser og bælter.

De velkendte brands Fjällräven, Härkila og Seeland er ligeledes repræsenteret i vores dameafdeling for outdoorbeklædning. Her finder du et godt og alsidigt udvalg af både langærmede trøjer, kortærmet beklædning (t-shirts og skjorter) samt gode, velsiddende outdoor damejakker og outdoor damebukser og diverse accessories.

Du kan med rette stille høje krav til dit outdoor/trekking fodtøj. Såvel outdoor støvler som outdoor sko skal have stor komfort og holde dine fødder tørre og varme under vejrmæssigt udfordrende forhold. Outdoor fodtøj skal yde dine fødder stabilitet og støtte samt sikre et godt greb i ujævnt terræn. Korsholms udvalg inden for outdoor fodtøj matcher dette.