Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Mulighed for finansiering

Outdoor

 

Outdoor Udstyr

 

Find udstyr til din næste outdoor-tur her – om du skal på hytte til hytte vandring, på telttur eller noget helt tredje.

 

Vi har et bredt udvalg inden for ryksække, trekking fodtøj, beklædning, soveposer, liggeunderlag, pandelamper og alt til outdoor-køkkenet.  

 

Viser alle 303 produkter

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Viser alle 303 produkter

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Alt til Outdoor

Korsholm har et stort og alsidigt udvalg af outdoor produkter i god kvalitet til konkurrencedygtige priser. Hos os søger du ikke forgæves, hvad enten du leder efter outdoor tøj eller outdoor grej, som skal kunne klare naturens udfordringer i form af skiftende vejrforhold og barske situationer, hvor der virkelig stilles krav til funktionalitet og holdbarhed på dit outdoorudstyr. Trekking, udeliv og andre outdoor aktiviteter, kan ofte være en fælles aktivitet. Derfor har vi fokus på et stort udvalg af beklædning, hvor det er noget til enhver smag.

 

Outdoor Tasker

Både på korte ture og lange ekspeditioner i naturen er den rigtige rygsæk eller outdoor taske et vigtigt element i dit outdoor udstyr. Hos Korsholm forhandler vi blandt andet outdoor rygsække og tasker fra Härkila samt Fjällräven. Husk at tage højde for, at din outdoor taske eller rygsæk skal kunne rumme al dit nødvendige udstyr på turen. Dette indbefatter til længere ture, hvor det ikke er nok at medbringe en kniv, men hvor der skal pakkes et helt køkken. Vi forhandler mange kendte brands, hvis kvalitet, vi altid kan stå inde for. Mærkerne er nøje udvalgt, så vi kan skabe så stort og bredt et sortiment som muligt, så du som kunde har noget at vælge mellem. 

 

Outdoor tøj

Outdoor livet kræver ikke blot det rigtige kvalitetsudstyr, men i allerhøjeste grad også den optimale outdoor beklædning. Det er vigtigt at have det rigtige outdoor tøj, så du kan bevæge dig optimalt i naturen. Letvægt, mobilitet og komfort at nøgleord, når det kommer til outdoor tøj. Disse nøgleord et gennerelt gennemgående i alle kategorier inden for beklædning. Når du skal vælge det rigtige outdoor tøj er det vigtigt, at du ved hvad det præcise formål for tøjet er. På den måde kan du på de enkelte produkter let sortere og udvælge det rigtige outdoor tøj til netop dit behov.

 

Outdoor fodtøj

Det rigtige fodtøj er altafgørende for din oplevelse i naturen. Det sjove ved outdoor fodtøj er, at god kvalitet ikke nødvendigvis giver gode oplevelser, men at dårlig kvalitet med sikkerhed giver dårligte oplevelser. Har man det rigtige outdoor fodtøj på, bemærker man ikke det ujævne terrænet på samme måde. Din gangstil og fodplacering bliver helt naturlig, og man tænker ikke over det. Har man derimod ikke det rigtige outdoor fodtøj på, vil ens trin føles unaturlige, akavede og måske enda resultere i smerte. Disse konsekvenser kan være med til at ødelægge de ellers positive oplevelser, man normalt ville have. Derfor er det vigtigt ikke at gå ned på kvalitet, når du udvælger dine sko og støvler til outdoor brug. Hos os finder du et stort og nøje udvalgt sortiment, hvor du i hvert fald ikke får dårlige oplevlser pga. dårligt fodtøj. Nyd lde lange gå- og vandreture med det rigtige outdoor fodtøj, som du finder her hos os.

 

Outdoor Udstyr

Når du er i naturen i længere tid, har dit outdoor udstyr stor betydning for, hvor mange muligheder du har. Det føles fantastisk at kunne føre alle sine spændende idéer til verden, hvor man ikke er begrænset af manglende outdoor udstyr. Har man en god rygsæk med, kan man overleve i naturen i dagevis og ugevis, hvis man er erfaren. Man kan selvfølgelig også købe for meget outdoor udstyr. Det er vigtigt at vide præcist, hvad man skal lave og hvor lang tid, man skal være afsted. Så kan man derefter udvælge noget passende udstyr, og måske lidt ekstra grej, som let kunne blive brugbare.