Levering kun 29 DKK til GLS Pakkeshops

Fri levering fra 299 DKK

Mulighed for direkte ansøgning om finansiering

dankort card logo visa visa electron card logo mastercard card logo maestro card logo viabill logo mobilepay logo sparxpres logo

Fiske t-shirt

Fiske t-shirt

 

Her i denne kategori kan du finde hele vores udvalg af fiske t-shirt. Vores fiske t-shirts er selvfølgelig veloplagte at bruge som en t-shirt til fiskeri, men kan også sagtens bruges i hverdagen som en almindelig t-shirt. Vores fiske t-shirts har motiver som fisk og logoer fra kendte mærker som Patagonia og Simms. Så hvis du leder efter en super smart fiske t-shirt med fisk eller logo på, så kan du helt sikkert finde det her.

Brand

Viser alle 12 produkter

pr. side

Viser alle 12 produkter

pr. side

Om vores fiske t-shirt

For det første så er vores fiske t-shirts til fiskeri og hverdagen fra kendte mærker, så man ved at det er fiske t-shirts af en vis kvalitet. Ud Over de kendte mærker og den gode kvalitet, så er vores fiske t-shirt også valgt på grund af deres alsidige design og stil, så de passer til mange forskellige anledning, om du så bare skal bruge en lidt mere basic t-shirt til hverdagen eller om det er en lidt mere smart fiske t-shirt til når du er på fisketur med drengene. Mange af disse fiske t-shirts har for nogle fængende motiver som f.eks et farverigt logo fra Patagonia eller lidt mere klassiske logoer som ved Simms. T-shirt fisk er helt klart også en ting for mange af disse fiske t-shirts, så her kan du selvfølgelig også købe en t-shirt med fisk på. Disse fiske t-shirt er kan og fås i mange behagelig og naturlige farver som f.eks sort, grålig, blå og grøn. Hvis du er brug for hjælp til valg af fiske t-shirt, så står vi altid klar til at vejlede.