100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Herre softshell jakke

Vælg en softshell jakke, hvis du ønsker en alsidig jakke. Feksibiliteten, som en softshell jakke byder på, gør den egnet til de fleste outdoor aktiviteter. Åndbar og smarte detaljer – brug den som din all-round jakke.

Herre softshell jakke

Her kan du finde alle vores softshell jakker til herre, så hvis du leder efter en godt og funktionel softshelljakke til outdoor brug, så er du kommet til det helt rigtige sted. Køb din softshell jakke til herre, lige her hos Korsholm.

Softshell jakke herre 

Softshell jakker beskytter mod vinden, men modsat hardshell jakker, er de ikke 100% vandtætte, men er derimod lettere vandafvisende. Det som jakkerne måske mangler i forhold til vandtætheden, har de dog i åndbarhed. Fordelen ved disse jakker er nemlig at de på grund af dets materialer er meget fleksible og åndbare. Dette gør at jakken er yderst velegnet til det danske klima, da vi ofte kan opleve en byge eller to, hvilket lige passer til at softshell jakken kan holde dig tør og varm.

Det smarte ved softshell jakkerne er at de er den gyldne middelvej mellem en skaljakke og en fleecejakke. Det er de fordi, at skaljakker som oftest er 100% vandtætte, men man har derved også en meget mindsket åndbarhed, hvorimod fleecejakker er super åndbare, men slet ikke vandtætte.

Softshell jakke til herre

Softshell jakker til herre haft sit indtog i de seneste år. Dette gør at softshell modeller henvendt til herre nu findes med mange forskellige specifikationer og egenskaber. Dette gør at man nemt kan afstemme sit behov og finde præcis den softshell jakke som passer til en. Du kan være moderigtig i skoven såvel som i byen med en lækker softshell jakke. 

Softshell jakker til herre er udført i et maskulint snit, som komplementerer den mandlige udformning på bedst tænkelig facon.

Softshell jakkers opstart 

Softshell jakker blev oprindeligt lavet til udendørs aktiviteter som f.eks. klatring og bjergbestigning. De opstod i begyndelsen af 2000’erne med et fokus på aerobe aktiviteter under skiftende vejrforhold og med god fleksibilitet. Dette gjorde at jakkerne i deres spæde begyndelse blev anset som værende et ret specielt stykke tøj, og kun blev brugt i de dyre ekstremsportsgrene, heldigvis for den almene befolkning er softshell jakker nu nemt tilgængelig for alle.

Lækkert sortiment af softshell jakker

Vi har et lækkert sortiment af softshell jakker fra mærker såsom Trespass, som giver dig de bedste betingelser for en succesrig tur, om det så er på gaderne eller ude i den vilde natur, den lader vi være op til dig.

Kig forbi

Du er altid velkommen til at tage et smut ind forbi og tage en snak med vores yderst kvalificerede personale. Vores personale kan assistere dig i at finde den helt perfekte herre softshell jakke, så du er bedst muligt udstyret til dit næste eventyr! Hvis du ikke får chancen for at kigge ind forbi, har du mulighed for at bestille produkterne hjem for at vurdere om det er noget for dig. Vi tilbyder fri fragt i Danmark ved køb for over 299DKK, ellers leverer vi til GLS pakkeshop for 29DKK. Ved køb har du 30 dages fortrydelsesret.