Levering kun 29 DKK til GLS Pakkeshops

Fri levering fra 299 DKK

Mulighed for direkte ansøgning om finansiering

dankort card logo visa visa electron card logo mastercard card logo maestro card logo viabill logo mobilepay logo sparxpres logo

Jagtveste og skydeveste

Hos os finder du en bredt sortiment af flotte jagtveste og skydeveste i højeste kvalitet. Du finder bl.a. skydeveste til flugtskydning eller til selve jagten, hvor patronerne er let tilgængelige. Du finder også jagtveste, som egner sig perfekt til jagt i de varme måneder, men også til fritidsbrug og til outdoor entusiasterne. Hvis du skal på drivjagt, og mangler den orange farve, kan du finde de perfekte jagtveste til drivjagt. Disse veste kommer i mange forskellige prisklasser og fra forskellige brands så som Härkila, Fjällräven, Seeland og mange flere.

 

Brand

Viser alle 23 produkter

pr. side

Viser alle 23 produkter

pr. side

Generelt om vores jagtveste og skydeveste

Her i kategorien kan du selvfølgelig finde hele vores udvalg af jagt og skydeveste, så hvis du leder efter en vest at gå på jagt i, så er du kommet til det helt rigtige sted. En skydevest eller jagtvest er efterhånden en fast del af ens jagttøj, og det kan derfor godt betale sig at have en vest i en god kvalitet. Her hos Korsholm forhandler vi mange af de kendte mærker indenfor jagtveste så du f.eks kan finde Härkila jagtveste med varme og læder eller en Browning skydevest som Ultra. Her i vores kategori med jagtveste og skydeveste har vi altid nogle faste og lave priser på vores veste, samt har vi en gang imellem en form for udsalg, hvor du nogle gange kan være heldig at finde et ekstra godt skydevest tilbud. Så uanset om du leder efter en skydevest til flugtskydning eller andre former for jagt aktiviteter, så kan du finde det her i vores kategori med jagtveste.