Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Mulighed for finansiering

Jagttøj

Jagttøj

 

Med det rigtige jagttøj slipper du for at bekymre dig om vejret, camouflage, irriterende myg osv., så du kan have fokus der, hvor det betyder noget – nemlig på selve jagten. Hos Korsholm finder du med garanti noget efter din smag i vores store sortiment, og har du brug for hjælp eller vejledning, er du velkommen til at kontakte os eller besøge butikken, hvor vores erfarende medarbejdere altid står klar.

Jagttøj fylder en stor del af jagt og har stor betydning for komforten i de forskellige årstider. I de kolde efterårs- og vintermåneder er det rart med et tykt lag af jagttøj, så du kan holde på varmen. I de varmere forårs- og sommer måneder kan for varmt jagttøj derimod være helt uudholdeligt. Derfor bør man altid have mere end ét sæt jagttøj, så man kan differentiere sin beklædning alt efter vejret. Hos Korsholm har vi et af Danmarks største udvalg af jagttøj til alle årstider, hvor du bl.a. finder jagtjakker, jagtbukser, jagtveste og meget mere.

 

Brand
Kategori

Viser alle 571 produkter

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Viser alle 571 produkter

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Det bedste Jagttøj til herrer

Af jagttøj til mænd kan du finde et stort udvalg af jakker og bukser, som er de mest basale beklædningsdele når man udøver jagt. Hos os finder jagtjakker og jagtbukser til enhver lejlighed. Det er vigtigt at vælge sit jagttøj med omhu. Mere specifikt er den rigtige jagtjakke og jagtbukser utrolig vigtig, da det er det yderste lag, som skal hjælpe med at camouflere dig i naturen.

Om der er brug for en let, åndbar jakke til en varm sommerdag eller om der er brug for varmt jagttøj til en kold efterårsdag, kan du med garanti finde det hos os. Det samme gælder for bukser. Vi har et stort udvalg af bukser som giver stor komfort, og som passer til netop det formål du skal bruge dem til.

Derudover finder du en lang række af andet kvalitets jagttøj så som trøjer, skjorter og undertøj, som hver især er fyldt med jagtbeklædning i høj kvalitet og med god komfort. Handsker, hatte og caps er ligesom jakker og bukser noget af det, som skal hjælpe med at camouflere dig i naturen. Derfor har vi valgt at prioritere et så stort udvalg som muligt, så du kan finde den hat og de handsker, som passer netop til dig.

Gennem de seneste 10 år er visse dele inden for jagtbeklædning blevet urolig populære at gå med. Vi har bl.a. jagtveste, som nu kan benyttes til mange forskellige lejligheder på jagten og i fritiden. Hos Korsholm finder du et bredt udvalg af jagtveste. Både veste til flugtskydning, aktiv jagt og til mere afslappede forhold. Ligesom veste, er jagttøj med camouflagemønster utrolig brugt i dag. Camouflage bruges af jægeren, som vil gå i ét med naturen. Derfor har vi samlet alt vores camouflagetøj på ét sted, så du let og overskueligt kan finde dit camouflagetilbehør. Det samme har vi gjort med fleece jagttøj. Mange jægere og outdoorentusiaster har ofte præferencer. Til dem som værdsætter blød komfort og den behagelige varme, som fleecetøj giver, har vi det rette sortiment.

Til de varme måneder kan du finde letvægts jagttøj i form af shorts og T-shirts samt en lang række af åndbar beklædning. Udvalget af shorts og T-shirts er bestående af jagtbeklædning fra de meget anerkendte brands, Deerhunter, Härkila, Seeland og Fjällräven.

De store og vigtige dele til dit jagtbeklædning outfit er altid godt at have styr på, men de mindre dele er med til at sætte prikken over i’et og gøre oplevelsen bedre. Accessories får større og større betydning, da det komplette jagtsæt er meget værdsat. Du finder bl.a. strømper og sokker af højeste kvalitet, så du ikke behøver at bekymre dig om kolde tær i støvlerne på en vinterdag. Hvis du skal bevæge dig i terræn som går dig langt op ad benene, kan dine støvler ikke holde vandet væk Til netop de situationer er gaiters en god accessoire er benytte for at holde bukseben og strømper tørre. Resten af accessorie-sortimentet består af bælter, seler, regntøj, hattenåle og plejemidler til at vedligeholde dit udstyr.

Det kan nogle gange være svært af finde og udvælge det rigtige jagttøj. Til at hjælpe dig med denne svære proces, har vi medarbejdere der specialiserer sig i jagttøj, som kan guide og vejlede dig. Hvis du har spørgsmål eller brug for vejledning, kan du besøge os i vores fysiske butik eller ringe til os på tlf. 96 80 20 20. Så kan vi svare på dine spørgsmål.

 

Om vores jagttøj

Her hos Korsholm er det vigtig for os at man som jæger er klædt helt rigtig på i hverdagen, når man er ude i naturen eller går på jagt. Derfor er det også vigtigt for os at du har den helt rigtige beklædning til lige præcis den type jagt som du udøver. Her er ting som kvalitet, materialer, pasform mm. i højsædet, som er det vigtigt at dit jagttøj eller outdoor tøj er slidstærkt og holdbart, samt kan sådan en ting som farve også spille en rigtig stor rolle. Udover alle disse specifikationer til dit jagttøj, så er det også vigtigt at det har en god pasform og er behagelig at have på. Her hos Korsholm har vi et kæmpestort udvalg af jagttøj og jagtbeklædning så du nemt kan finde både jakker, bukser, skjorter, strik, fleece samt ekstra udstyr til dit jæger outfit som veste, handsker og huer. Vi har udover vores store udvalg også mange forskellige typer prisklasser på vores jagttøj om du så leder efter det helt dyre i en ekstreme høj kvalitet, eller om det er det lidt billige jagttøj som har de nødvendige informationer. Vi har jagttøj til alle årstider, så du kan finde jagttøj der passer hele året rundt om du så har brug for vinter jagttøj, forårs jagttøj, sommer jagttøj eller efterårs jagttøj så har vi det her. Det kan være en stor fordel at have forskelligt jagttøj til de forskellige sæsonen, da farveskemaet i skoven og naturen f.eks er anderledes om efteråret samt kan det være en fordel her med noget jagt beklædning som er vindtæt, vandtæt, åndbart og slidstærkt da det godt kan blæse og regne lidt ekstra ved denne årstid. Så for at man på sin jagt altid kan falde i et med baggrunden uanset årstiden, så har vi forskellige camouflager i grønlige, hvidlige, brunlige og rødlige / orange farver.

 

Generelt om vores kategori med jagttøj

Her i kategorien finder du som sagt hele vores udvalg af jagttøj som du kan købe her online, eller i vores fysiske butik i Skjern, Danmark. Helt simpelt sagt så er jagttøj, tøj der er velegnet til jagt, men udover at vi har på siden har alt det funktionelle jagttøj, så har vi også en masse smart jagttøj som kan bruges i hverdagen, og som kan give dig en velklædt jagtstil lige meget hvilken situation som du er i. Vi jagt tøj og jagtbeklædning til både mænd, kvinder og børn, så alt vores jagttøj kommer selvfølgelig i mange forskellige størrelser så du kan samle et jagttøj sæt som passer lige præcis til dig. Vi har her i kategorien et stort udvalg af jagttøj samt har vi altid faste lave og billige priser på alt vores jagttøj, samt har vi også engang imellem en form for udsalg eller outlet, hvor du nogle gange kan være heldig at finde et ekstra godt jagttøj tilbud. Her i kategorien finder du meget forskelligt jagttøj, om du så leder efter jagttøj med varme, klassisk jagttøj, engelsk eller dansk jagttøj eller noget helt andet. Det sværeste kan faktisk være at finde ud af hvilket jagttøj man skal vælge. Vi har også jagttøj i både små og store størrelser, samt jagttøj fra kendte mærker som Blaser, Pinewood, Deerhunter og mange flere. Vi har også jagttøj til de forskellige årstider så du kan finder jagttøj til om sommeren og jagttøj til om vinteren, så de er lige meget om det er varmt eller koldt, tørt eller vådt, så kan du finde jagttøjet til det her. Som jæger er det nemlig vigtigt med den helt rigtige beklædning, og noget godt jægertøj er som regel vandtæt og vindtæt samt svedtransporterende så du altid føler dig godt tilpas og komfortabel under din jagt. Vi har også en masse forskelligt jagttøj til både efterår og forår, samt alt det andet der høre til en rigtig jægertøjs beklædning, om det så er huer, hatte muffedisser, halsedisser eller noget helt andet. Vi har også en helt masse jagttøj til at du kan holde varmen, som f.eks elektrisk varme i både undertøj, veste og jakker, så du er helt 100 på at kunne holde varmen i dit jagttøj.