Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Mulighed for finansiering

Jagttøj

 

Med det rigtige jagttøj slipper du for at bekymre dig om vejret, camouflage, irriterende myg osv., så du kan have fokus der, hvor det betyder noget – nemlig på selve jagten. Hos Korsholm finder du med garanti noget efter din smag i vores store sortiment, og har du brug for hjælp eller vejledning, er du velkommen til at kontakte os eller besøge butikken, hvor vores erfarende medarbejdere altid står klar.

Jagttøj fylder en stor del af jagt og har stor betydning for komforten i de forskellige årstider. I de kolde efterårs- og vintermåneder er det rart med et tykt lag af jagttøj, så du kan holde på varmen. I de varmere forårs- og sommer måneder kan for varmt jagttøj derimod være helt uudholdeligt. Derfor bør man altid have mere end ét sæt jagttøj, så man kan differentiere sin beklædning alt efter vejret. Hos Korsholm har vi et af Danmarks største udvalg af jagttøj til alle årstider, hvor du bl.a. finder jagtjakker, jagtbukser, jagtveste og meget mere.

 

Brand
Kategori

Viser alle 622 produkter

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Viser alle 622 produkter

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Det bedste Jagttøj til herrer

Af jagttøj til mænd kan du finde et stort udvalg af jakker og bukser, som er de mest basale beklædningsdele når man udøver jagt. Hos os finder jagtjakker og jagtbukser til enhver lejlighed. Det er vigtigt at vælge sit jagttøj med omhu. Mere specifikt er den rigtige jagtjakke og jagtbukser utrolig vigtig, da det er det yderste lag, som skal hjælpe med at camouflere dig i naturen.

Om der er brug for en let, åndbar jakke til en varm sommerdag eller om der er brug for varmt jagttøj til en kold efterårsdag, kan du med garanti finde det hos os. Det samme gælder for bukser. Vi har et stort udvalg af bukser som giver stor komfort, og som passer til netop det formål du skal bruge dem til.

Derudover finder du en lang række af andet kvalitets jagttøj så som trøjer, skjorter og undertøj, som hver især er fyldt med jagtbeklædning i høj kvalitet og med god komfort. Handsker, hatte og caps er ligesom jakker og bukser noget af det, som skal hjælpe med at camouflere dig i naturen. Derfor har vi valgt at prioritere et så stort udvalg som muligt, så du kan finde den hat og de handsker, som passer netop til dig.

Gennem de seneste 10 år er visse dele inden for jagtbeklædning blevet urolig populære at gå med. Vi har bl.a. jagtveste, som nu kan benyttes til mange forskellige lejligheder på jagten og i fritiden. Hos Korsholm finder du et bredt udvalg af jagtveste. Både veste til flugtskydning, aktiv jagt og til mere afslappede forhold. Ligesom veste, er jagttøj med camouflagemønster utrolig brugt i dag. Camouflage bruges af jægeren, som vil gå i ét med naturen. Derfor har vi samlet alt vores camouflagetøj på ét sted, så du let og overskueligt kan finde dit camouflagetilbehør. Det samme har vi gjort med fleece jagttøj. Mange jægere og outdoorentusiaster har ofte præferencer. Til dem som værdsætter blød komfort og den behagelige varme, som fleecetøj giver, har vi det rette sortiment.

Til de varme måneder kan du finde letvægts jagttøj i form af shorts og T-shirts samt en lang række af åndbar beklædning. Udvalget af shorts og T-shirts er bestående af jagtbeklædning fra de meget anerkendte brands, Deerhunter, Härkila, Seeland og Fjällräven.

De store og vigtige dele til dit jagtbeklædning outfit er altid godt at have styr på, men de mindre dele er med til at sætte prikken over i’et og gøre oplevelsen bedre. Accessories får større og større betydning, da det komplette jagtsæt er meget værdsat. Du finder bl.a. strømper og sokker af højeste kvalitet, så du ikke behøver at bekymre dig om kolde tær i støvlerne på en vinterdag. Hvis du skal bevæge dig i terræn som går dig langt op ad benene, kan dine støvler ikke holde vandet væk Til netop de situationer er gaiters en god accessoire er benytte for at holde bukseben og strømper tørre. Resten af accessorie-sortimentet består af bælter, seler, regntøj, hattenåle og plejemidler til at vedligeholde dit udstyr.

Det kan nogle gange være svært af finde og udvælge det rigtige jagttøj. Til at hjælpe dig med denne svære proces, har vi medarbejdere der specialiserer sig i jagttøj, som kan guide og vejlede dig. Hvis du har spørgsmål eller brug for vejledning, kan du besøge os i vores fysiske butik eller ringe til os på tlf. 96 80 20 20. Så kan vi svare på dine spørgsmål.