Levering kun 29 DKK til GLS Pakkeshops

Fri levering fra 299 DKK

Mulighed for direkte ansøgning om finansiering

dankort card logo visa visa electron card logo mastercard card logo maestro card logo

Jagttøj til mænd

 

Med det rigtige jagttøj slipper du for at bekymre dig om vejret, camouflage, irriterende myg osv., så du kan have fokus der hvor det betyder noget – på jagten.

 

Vi har alt fra camouflagetøj til normale veste, jakker og bukser samt alt i mellem. Der finder du bl.a. handsker, hatte og caps. Til under jagtbukserne og jagtjakken kan du finde et stort udvalg af skjorter, trøjer og t-shirts. Gå på opdagelse i sortimentet og bliv klædt godt på til jagtsæsonen.

 

Brand
Kategori

Viser alle 580 produkter

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Viser alle 580 produkter

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Jagttøj til mænd

Af Herretøj kan du finde et stort udvalg af jakker og bukser, som er de mest basale beklædningsdele når man udøver jagt. Hos os finder jagtjakker og jagtbukser til enhver lejlighed. Det er vigtigt at vælge sin jakke og bukser med omhu, da det er det yderste lag, som skal hjælpe med at camouflere dig i naturen.

Om der er brug for en let, åndbar jakke til en varm sommerdag eller om der er brug for en tyk, vandtæt jakke til en kold efterårsdag, kan du finde det rette beklædning. Det samme gælder for bukser. Vi har et stort udvalg af bukser som giver stor komfort, og som passer til netop det formål du skal bruge dem til.

Derudover finder du en lang række af tøjkategorier så som trøjer, skjorter og undertøj, som hver især er fyldt med beklædning i høj kvalitet og med god komfort. Handsker, hatte og caps er ligesom jakker og bukser noget af det, som skal hjælpe med at camouflere dig i naturen. Derfor har vi valgt at prioritere et så stort udvalg som muligt, så du kan finde den hat og de handsker, som passer netop til dig.

Det er gennem de sidste 10 år blevet populært at gå med veste, da de kan benyttes til mange forskellige lejligheder. Hos Korsholm finder du et bredt udvalg af jagtveste. Både veste til flugtskydning, aktiv jagt og til mere afslappede forhold. Ligesom veste, er beklædning med camouflagemønster utrolig brugt i dag. Camouflage bruges af jægeren, som vil gå i ét med naturen. Derfor har vi samlet alt vores camouflagetøj på ét sted, så du let og overskueligt kan finde dit camouflagetilbehør. Det samme har vi gjort med fleecebeklædning. Mange jægere og outdoorentusiaster har ofte præferencer. Til dem som værdsætter blød komfort og den behagelige varme, som fleecetøj giver, har vi det rette sortiment.

Til de varme måneder kan du finde letvægtsbeklædning i form af shorts og T-shirts samt en lang række af åndbar beklædning. Udvalget af shorts og T-shirts er bestående af tøj fra de meget anerkendte brands, Deerhunter, Härkila, Seeland og Fjällräven.

De store beklædningsdele er altid godt at have styr på, men de mindre dele er med til at sætte prikken over i’et og gøre oplevelsen bedre. Accessories får større og større betydning, da det komplette jagtsæt er meget værdsat. Du finder bl.a. strømper og sokker af højeste kvalitet, så du ikke behøver at bekymre dig om kolde tær i støvlerne på en vinterdag. Hvis du skal bevæge dig i terræn som går dig langt op ad benene, kan dine støvler ikke holde vandet væk Til netop de situationer er gaiters en god accessoire er benytte for at holde bukseben og strømper tørre. Resten af accessorie-sortimentet består af bælter, seler, regntøj, hattenåle og plejemidler til at vedligeholde dit udstyr.

Det kan nogle gange være svært af finde og udvælge det rigtige beklædning. Til at hjælpe dig med denne svære proces, har vi medarbejdere der specialiserer sig i jagtbeklædning, som kan guide og vejlede dig. Hvis du har spørgsmål eller brug for vejledning, kan du besøge os i vores fysiske butik eller ringe til os på tlf. 96 80 20 20. Så kan vi svare på dine spørgsmål.