Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Jagtveste og skydeveste til kvinder

Jagtveste og skydeveste til kvinder

Her på siden finder du jagtveste til kvinder og skydeveste til kvinder, hvor der i udvalget er noget til en hver smag og formål. Om du er til løse jagtveste eller veste med former, kan du med garanti finde noget interessant. Af skydeveste finder du dem enten med feminine farver eller i de klassiske brune jagtfarver, som er mere neutrale. Alle vores skydeveste til kvinder er udstyret med store lommer, hvor ammunitionen er let tilgængelig. Er du på udkig efter et bestemt brand, er kvindevestene fra de populære brand, Harkila, Seeland og Fjällräven.


Viser alle 24 produkter

pr. side

Viser alle 24 produkter

pr. side

Hvorfor gå med jagtvest?

Det kan i mange situationer være vigtigt at have en god jagtvest, hvor ammunition eller andet skal være let og hurtigt tilgængeligt. Derudover er en af de mange fordele ved en jagtvest din øgede mobilitet pga. de frie armene. Mange tror at man uden ærmer kommer til at fryse, men så længe man holder de centrale kropsdele varme, vil resten af kroppen også holde sig varm. En jagtvest varmer selvfølgeligt ikke lige så godt som en jakke, men det er overrasker de fleste, hvor meget en jagtvest virkelig varmer.Generelt om vores jagtveste og skydeveste til kvinder

Her i kategorien finder du som gat jagtveste og skydeveste som har en pasform der passer til en kvinde. Her i kategorien kan du både finde smart og funtionelle jagtveste til dame, samt lækre skydeveste til dame. Her i kategorien finder du nogle af verdens bedste skydeveste til kvinder, f.eks kan du her i kategorien finde Seeland skydeveste til dame, samt skydevest fra Härkila og Deerhunter. Så hvis du leder efter en skydevest til kvinder eller en smart jagtjakke til dame, så kan du finde det lige her. Find din jagtvest eller skydevest til kvinder lige her hos Korsholm.