Levering kun 29 DKK til GLS Pakkeshops

Fri levering fra 299 DKK

Mulighed for direkte ansøgning om finansiering

dankort card logo visa visa electron card logo mastercard card logo maestro card logo viabill logo mobilepay logo sparxpres logo

Fiskenet og gafkroge

Som lystfisker er et godt fangstnet et must. Mange store drømmefisk er gået tabt under landingen og det er da brandærgeligt hvis fisken havde ”pralestatus”.  Hos Korsholm finder du et bredt udvalg i fiskenet - om du leder efter et fiskenet til havørred eller et stort solidt fangstnet til laks, så har vi et solidt udvalg. Leder du efter det helt rigtige net til laks og havørreder, kan vi varmt anbefale fangstnettene fra McLean. De holder med garanti til alle dramatiske situationer, du kan komme ud for.

Brand

Viser alle 16 produkter

pr. side

Viser alle 16 produkter

pr. side

Hvilket fiskenet skal jeg vælge?

Et fiskenet skal både være rummeligt og transportvenligt og der findes flere typer af fangstnet. sammenklappelige fiskenet. Abu, Greys, Ron Thompson og Lawson leverer denne type af fiskenet, som kan sidde i bæltet eller i D-ringen bag på fiskevesten. Fangstnet med fast ramme er mere stabile, men fylder og mere. Fangstnet til laks er større og med stærkere ramme.

 

Store fiskenet

McLean fiskenet fra New Zealand er i en virkelig gedigen kvalitet og har kan du få fiskenet med gumminet som skåner fisken mest muligt. Fiskenet til Skjern å, ja så bør du investere i en McLean fiskenet model R420 og skal den være transportvenlig kan vi montere skulderstropper, så den kan bæres komfortabelt på ryggen.

 

Fiskenet til kystfiskeri

Greys fiskenet laver fremragende net med fast ramme som du kan bruge på kysten og i søen. Selve nettet er i gummi så fisken skånes, hvis den skal genudsættes.  Laminerede fiskenet i træ findes i mange størrelser og former. De har et eksklusivt look og kan bruges til både kystfiskeri, ørredfiskeri, såvel til større fiskearter.

 

Fiskenet til bådfiskeri

Mangler du et bådnet har Westin store rummelige net til bådfiskeri med langt skaft, så håndteringen af fisk er nem og sikker. McLean fiskenet har ligeledes et skaft som kan skydes ud, så du får den tilstrækkelige rækkevidde.

 

Hos Korsholm finder du et bredt sortiment i fiskenet og er der en helt speciel model i et fangstnet som du har på ønskesedlen, så vil vi gøre alt for at skaffe den til dig.