Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Fiskestang - stort udvalg af fiskestænger

Fiskestang

 

Her kan du helt sikkert finde en fiskestang som passer til dig. Vi har nemlig i denne kategori samlet hele vores udvalg af fiskestænger til spinnefiskeri, så nemt kan finde dig en god fiskestang. Hvis du har brug for hjælp eller vejledning til valg af en fiskestang så står vi altid klar til at hjælpe og vejlede.

Her finder du netop dén fiskestang du har brug for. Vil tilbyder fiskestænger i alle prisklasser og til mange forskellige formål. Du finder bl.a. spinnestænger, triggerstænger, predatorstænger og mange flere. Hvis du er på udkig efter et komplet sæt, har vi også en godt udvalg af fiskesæt. Har du en bestemt præference til brandet på din fiskestang, har vi fiskestænger fra de mest populære brands som Zpey, Hardy, Westin, Berkley, Abu, SavageGear, Shimano og mange flere. Har du også præferencer til kastevægt, længde og antal dele på din fiskestang, kan du let og hurtigt sortere i de fiskestænger som er mest relevant for dig.


Viser alle 160 produkter

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Viser alle 160 produkter

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Hvilken fiskestang skal jeg vælge?

Fiskestænger findes til et væld af former for fiskeri. Til fiskeriet herhjemme i Danmark er det oftest et valg af fiskestang til kystfiskeri som nærmest er en nationalsport, til det populære fiskeri i Put & Take og til vores efterhånden berømte laksefiskeri i de jyske åer.

 

Spinnestang til kystfiskeri efter havørred

Til kystfiskeri efter havørred er en spinnestang på 9’-10’ (270-300cm) det helt rigtige valg. Gerne en spændstig fiskestang med en kastevægt på 7-25 gram. De fleste agn til havørredfiskeri vejer mellem 12 og 20 gram. Fisker du på åbne kyster er kasteskytset ofte i den tungere ende (15-25 gram). Fisker du derimod på pladser i mere beskyttede fjorde som f.eks. i Limfjorden, hvor vandstanden ikke er stor kan du med fordel fiske med lette kastevægte i 8-12 gram

 

Bombarda fiskeri på kysten

Til fiskeri med Bombarda flåd er det en fordel med en lidt længere fiskestang, gerne en 11’ spinnestang og gerne en model der kan klare 25-30 gram. Bombarda er en kastedub, som bruges som din kastevægt og i stedet for en kystwobbler eller kystklink monterer du en flue. Havørreden kan være uhyre selektiv og nogle dage har den kun tanglopper, rejer og andet småkravl i hovedet og med en Bombarda kan du kaste sindssygt langt og med en forførende rejeflue monteret for enden kan du afdække rigtig meget fiskevand.

 

Spinnestang til Put & Take fiskeri

Til det populære fiskeri i søerne hvor agnene ikke vejer så meget er det en fordel med en let fiskestang med en lidt dyb aktion. En fiskestang i 7’-8’-9’ med en kastevægt på 2-12 gram eller 5-20 gram er du rigtig godt rustet til at fiske efter søens ørreder.

 

Fiskeri med mikro blink

I de senere år er fiskeri med ultralet grej i P&T vandene nærmest eksploderet. Små mikroblink som Prism, Iride, Præsten og Snapshot på 3-5 gram kan virkelig udkonkurrere klassiskere som Powerbait og regnorm. Her er små ultralette spinnestænger lige sagen. Lette følsomme fiskestænger i 5’-8’ med kastevægte på 2-10 gram er fremragende til denne type af fiskeri. Et lille lækkert fiskehjul og en ultratynd fletline i 0,06 mm, så er du kørende.

 

Bombarda fiskeri i Put & Take søen

Bombarda fiskeri i søen er også populært. Her gælder som på kysten – en fiskestang med fornuftig længde er at foretrække, da agnen sidder 2-5 meter fra topøjet, når du kaster.

 

Fiskeri med flåd og Powerbait

Fisker du traditionelt med prop og orm/Powerbait er en 9’-10’ spinnestang fin og her må fiskestangens kastevægt også gerne være i den lette ende og med en lidt dyb aktion. Et flåd eller en prop har typisk en bæreevne på 5-10 gram og når du kaster sørger den lidt bløde aktion for, at agnen ikke bliver flået agf krogen i kastet.

 

Spinnefiskeri med spinnere

Spinneren er en klassiker og har fanget ufattelig mange fisk gennem tiderne. Det roterende spinnerblad har en magisk tiltrækningskraft på fisk og laver du et spinstop, så spinneren synker og sætter i gang igen, så er det ofte fisken slår hårdt til. Igen let grej med fiskestænger med forholdsvis lave kastevægte er at foretrække. En populær spinner som f.eks. en Vibrax spinner vejer typer 5-8 gram og for at du kan lade spinnestangen godt op kræver det en fiskestang som har en lav kastevægt. Længden kan være alt fra 5’-10’ og en god allrounder vil være ca. 9’ (270 cm)

 

Fiskestang til laksefiskeri

Laksen er mange lystfiskeres våde drøm og drømmen er slet ikke så fjern. Tidligere drog lystfiskere til Norge for at fiske laks. Tiderne ændrer sig og i takt med det dårlige og ofte dyre laksefiskeri man oplever mange steder i udlandet, så har laksen i de danske åer nærmest kun været i fremgang.  Laksefiskeri i for eksempel Skjern å, Storåen og Varde å har været ikke mindre end fantastisk de senere år. Aldrig har det været nemmere at få adgang til det magiske laksefiskeri.

 

Laksestænger

En fiskestang til laks bør have en god rygrad, både for at kunne fighte den, men også for at kunne trække spinneren op imod strømmen. Samtidig skal længden være minimum 10’ helst 11’ og gerne 12’.  I åen er der ofte en sivbræmme langs kanten og mange steder er der vegetation et stykke ude i åen, som du skal kunne ”styre udenom. Derfor er det vigtig med den ekstra rækkevidde. I de jyske åer er spinneren næsten egenrådig og det er spinnere fra Myrans, KarlK og FC spinner som virkelig rykker. Disse agn bliver fremstillet i nogle gedigne vægte, som gør det muligt at fiske dybt – for dybt skal der ofte fiskes. Det er typisk spinnere med en vægt på 16-30 gram. I Skjern å hvor strømmen er tung og kraftig, er det specielt vigtigt med lidt vægt på agnen under forårsfiskeriet.

 

Spinnestang til laksefiskeri i Norge

I de brusende elve nordpå hvor strømmen er meget kraftigere end herhjemme er en fiskestang med en kastevægt på 15-50 gram at foretrække. Længden bør ikke være mere 10’11’ Fisker du med orm, hvor det gælder at dirigere agnen i høllerne er en lang fiskestang at foretrække. Nogle laksefiskere foretrækker stænger helt op på 17’, men det kræver en god stærk ryg at tumle med sådan en gren.

 

Generelt om vores fiskestænger

Her i kategorien finder du hele vores kæmpe udvalg af fiskestænger. Her i kategorien finder du mange forskellige former og farver inden for fiskestænger, om du så leder efter en teleskop fiskestang, et fiskestang sæt, UL fiskestang, billig fiskestang eller noget helt andet. Alle vores fiskestænger har altid en fast lav og billig pris , samt kan du engang imellem være heldig at finde nogle ekstra gode tilbud, dette kunne for eksempel ske i forbindelse med et udsalg eller noget. Her i kategorien finder du som sagt kun vores fiskestænger, men leder du i stedet efter en taske til dine fiskestang eller en stangholder, så kan du også nemt finde det i en af vores mange kategorier. Her hos Korsholm kan du nemt købe en fiskestang fra nogle af de bedste mærke i Danmark og resten af verden, her i kategorien kan du nemlig finde både store og små mærker som f.eks. Ron Thompson, Shimano, Daiwa og ABU Garcia.

Her hos Korsholm har vi mange forskellige fiskestænger, som passer til mange forskellige præferencer, ligegyldigt hvad dine præference er indenfor kastevægt, længde i meter eller fod.

Vi har som nævnt tidligere også et udvalg af fiskestang sæt i denne kategori, som oftest er sæt af fiskestang med hjul, som passer super godt sammen. Nogle er endda sammensat med forskellige fiskeri typer for øje, om det så er et sæt med en jerkbait fiskestang, lille fiskestang som passer til et barn, til at fange torsk eller fladfisk med.

Her kan du også nemt finde en sammenfoldelig fiskestang, som potentielt kunne være 5 delt eller 4 delt.

Her hos Korsholm er vi eksperter indenfor fiskeri, og sælger derfor både billige fiskestænger samt næsten helt professionelle fiskestænger. Derfor er det også vigtigt for os hvordan vi kan løse så mange af dine problemer som muligt, om det så er en knækket fiskestang, reservedele til din stang, udskiftning af øje, klargøring eller noget helt andet. Kontakt endelig, og vi vil altid se hvad vi kan gøre for dig.

Uanset om du leder efter fiskestang holdere, fiskestang legetøj, kork til en fiskestang, fiskestang hylster, en stang til fly eller fiskestænger i blå, rød, pink, grøn eller anden vild farver, så kan du finde det her hos Korsholm.