Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Fletliner til alle typer af fiskeri

Fletline

 

Fletline til Danmarks bedste priser! Fletline er det mest populære fiskeline, som har høj styrke i forhold til linens diameter. Fletliner har en lang række fordele kontra traditionel nylonline. Fletliner har lav elasticitet, som giver god føling i vandet, og gør det muligt at lave et ekstra langt kast. Derudover er brudstyrken på fletliner meget høj. Du finder du en lang række af forskellige fletliner fra kendte brands som Berkley, Spiderwire og Sufix. 


Viser alle 14 produkter

pr. side

Viser alle 14 produkter

pr. side

Om fletline

Fireline, Spiderwire og Sufix er sværvægterne inden for superliner og fælles for dem alle er en uhyggelig brudstyrke i forhold til linernes tynde diameter. I denne kategori kan du finde et stort udvalg af Korsholms kvalitets fletliner. Her finder du f.eks mange forskellige kendte mærker og kendte produkter indenfor fletliner såsom: Berkley X9 Crystal, Fireline Ultra 8, Spiderwire Stealth Smooth og Surfix Performance. Ud over sikkerheden ved at købe fra en af vores mange kendte mærker, kan du selvfølgelig også altid for en god vejledning og rådgivning, af en af vores fiske specialister.

 

Generelt om vores kategori med fletline

Her i denne kategori kan du finde noget af Danmarks bedste fletline. Vi har nemlig et kæmpestort udvalg af fletline, hvor du kan finde fletline til stort set alle typer fiskeri. Vi har også altid en god pris på vores fletline, hvor du altid kan finde noget billig fletline. Vi har også en gang imellem tilbud og udsalg på vores fletline, hvor du kan finde et rigtig godt fletline tilbud. Hvis du har brug for hjælp eller vejledning til valg af fletline, så er du altid velkommen til at kontakte os, så står vi altid klar til at hjælpe og vejlede.