Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Vandtætte rygsække og andet vandtæt opbevaring

Vandtæt rygsæk og tasker

 

Som lystfisker kan det være en rigtig god ide at have en vandtæt rygsæk. Dette skyldes blandt andet at der på en fisketur, er en rigtig stor chance for at blive våd, om enten det er af regn eller plask fra vandet. Så for at undgå våde ting og sager kan en vandtæt rygsæk være en rigtig god ide. Så hvis du har lyst til at sikre dine dyrebare ting mod vand, så er en vandtæt rygsæk lige noget for dig.


Viser alle 14 produkter

pr. side

Viser alle 14 produkter

pr. side

Lidt om vores vandtætte rygsække og tasker

Hvis du er på udkig efter en vandtæt rygsæk eller vandtæt taske, så kan du helt sikkert finde den her, så du kan få beskyttet din taskes indhold mod regnvejr og andet vand. Som du nok kan se i kategorien her, så har vi et stort udvalg af vandtætte rygsække og andet vandtæt opbevaring. Vi har vandtætte rygsække til en billig pris og ofte gode tilbud, så hvis det er en vandtæt rygsæk du søger, så har vi helt sikkert en her.

Praktisk vandtæt opbevaring er et must til outdoor entusiaster. Pas på dine værdier når du dyrker dine udendørs interesser, ved hjælp af en vandtæt rygsæk.

 

Generelt om vores vandtætte rygsække

Her i denne kategori kan du med sikkerhed finde en vandtæt fisketaske, om du så leder efter en vandtæt taske til enten fiskeri eller din computer, om du så skal vandre langt med en vandtæt rygsæk der skal beskytte dine ting mod regn, eller det er til cykel, og du vil sørger for at dine ting kommer tørre frem. Vi har i denne kategori faste lave priser på vandtætte fisketasker til fiskeri, og en gang imellem har vi også udsalg, hvor du kan finde et godt vandtæt rygsæk tilbud. Vi har vandtætte rygsække både til børn og voksne og i mange forskellige størrelser f.eks har vi tasker både over og under 30 liter. Vi har i denne kategori og vandtætte rygsække fra kendte mærker indenfor fiskeverden, f.eks kan du her finde en Patagonia vandtæt rygsæk og mange flere.