Fri levering til døren fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Zpey Zen Z3 Titanium/Titanium

Varenr.: 126176
Zpey Zen - udført i et frækt og alligevel tidløst design
2.995,00 kr

Leveringstid: 1-3 dage

Produkt Information

Produkt Information

Den Danske grej producent Zpeýs nye tophjul er landet. I første omgang er det modellen Z3 der er i handlen. Zpey Zen Z3 rummer liner fra klasse 8-10 med 150 meter 50lb backing - altså et perfekt laksehjul/havørredhjul til de fleste 2 hånds stænger. Hjulet er et full frame højspole hjul, fræst ud af 2 blokke flyaluminiun af bedste kvalitet og bremsen er med carbon bremseskiver der sikrer silkeblød og jævn bremse. Hjulet er selvfølgelig saltvandsbestandigt og må også betegnes som et yderst lækkert hjul til tropisk saltvandsfiskeri. Hjul designet er tidløst og moderne. Det understreger Zpey´s position i markedet, hvor der ikke gåes på kompromis med kvaliteten. Zpey Zen hjulet fået i flere forskellige farvekombinationer

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.       


Vi har eksisteret siden 1912
– det gavner dig!
Vi er specialister i jagt, fiskeri, sport & outdoor – og sælger kun produkter vi kender ...