Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Mulighed for finansiering

Zpey Zen Z3 Black/Black

Varenr.: 126171
Zpey Zen - udført i et frækt og alligevel tidløst design

Leveringstid: 1-3 dage

2.995,00 kr

Produkt Information

Produkt Information

Den Danske grej producent Zpeýs nye tophjul er landet. I første omgang er det modellen Z3 der er i handlen. Zpey Zen Z3 rummer liner fra klasse 8-10 med 150 meter 50lb backing - altså et perfekt laksehjul/havørredhjul til de fleste 2 hånds stænger. Hjulet er et full frame højspole hjul, fræst ud af 2 blokke flyaluminiun af bedste kvalitet og bremsen er med carbon bremseskiver der sikrer silkeblød og jævn bremse. Hjulet er selvfølgelig saltvandsbestandigt og må også betegnes som et yderst lækkert hjul til tropisk saltvandsfiskeri. Hjul designet er tidløst og moderne. Det understreger Zpey´s position i markedet, hvor der ikke gåes på kompromis med kvaliteten. Zpey Zen hjulet fået i flere forskellige farvekombinationer

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

I samarbejde med VIABILL og SPAREXPRES tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra VIABILL eller SPAREXPRES sendes din ordre. 

Korsholm anbefaler, at du benytter VIABILL til ordre på op til kr. 2.000,- Men VIABILL kan benyttes op til kr. 20.000,- alt efter din VIABILL aftale. Korsholm anbefaler dog at benytte SPAREXPRES på alle ordre over kr. 2.000,- da det giver dig den billigste månedlige ydelse.       


Vi har eksisteret siden 1912
– det gavner dig!
Vi er specialister i jagt, fiskeri, sport & outdoor – og sælger kun produkter vi kender ...