Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Mulighed for finansiering

Zpey Zalt Minitip

Varenr.: 850- Zpey Zalt Minitip

Zpey præsenterer her et virkeligt godt bud på et skydehovede til kysten. Zpey Minitip er ikke en traditionel intermediate flueline, da det kun er de yderste 2 meter der er meget langsomt synkende. Det giver dig en god kontakt med fluen og den fisker ikke dybere end du kan fiske effektivt i lavvandede kystområder. Vil du variere/påvirke fiskedybde kan du veksle mellem poly forfang, fluorocarbonforfang og de lettere nylonforfang.Leveringstid: 1-3 dage

599,00 kr

Produkt Information

Produkt Information

Zpey Zalt Minitip

Zpeys bud på en super kystline. Letkastende, og i de fleste tilfælde, praktisk kort line, som flyver pænt og lander delikat. Linerne har en 2m lang intermediate spids. Micro looped i begge ender.

Længde: 9 meter

Vægt: 14, 16, 18 eller 20 gram

Farve: lys blå med hvid/transparant intermediate spids

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.       


Vi har eksisteret siden 1912
– det gavner dig!
Vi er specialister i jagt, fiskeri, sport & outdoor – og sælger kun produkter vi kender ...