Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Tilbud

Zpey Zalt Minitip | Flydende med intermediate spids

Varenr.: 124072

Zpey præsenterer her et virkeligt godt bud på et skydehovede til kysten. Zpey Minitip er ikke en traditionel intermediate flueline, da det kun er de yderste 2 meter der er meget langsomt synkende. Det giver dig en god kontakt med fluen og den fisker ikke dybere end du kan fiske effektivt i lavvandede kystområder. Vil du variere/påvirke fiskedybde kan du veksle mellem poly forfang, fluorocarbonforfang og de lettere nylonforfang.Pris: 649,00 kr

Special Price 299,00 kr

Leveringstid: 1-3 dage

Produkt Information

Produkt Information

Zpey Zalt Minitip

Zpeys bud på en super kystline. Letkastende, og i de fleste tilfælde, praktisk kort line, som flyver pænt og lander delikat. Linerne har en 2m lang intermediate spids. Micro looped i begge ender.

Længde: 9 meter

Vægt: 14, 16, 18 eller 20 gram

Farve: lys blå med hvid/transparant intermediate spids

BEMÆRK ! Det er kun 14 og 20 gram der er ekstra nedsat

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.