Levering kun 29 DKK til GLS Pakkeshops

Fri levering fra 299 DKK

Mulighed for direkte ansøgning om finansiering

dankort card logo visa visa electron card logo mastercard card logo maestro card logo

Zpey Carbon Tippet - Fluorocarbon forfangsmateriale

Varenr.: 830ZP

Varen er på lager

129,00 kr

Produkt Information

Produkt Information

Zpey Carbon Tippet - Fluorocarbon forfangsmateriale

Zpey har gennem længere tid arbejdet med fluocarbon og præsenterer i år dette materiale, så vi er rigtig spændte på, om specielt laksen i vores danske åer kan strække, smække og springe rammerne for hvad drengene hos Zpey har lovet os. En ting er sikkert, vi kommer til at teste materialet hele sæsonen igennem.

BEMÆRK! flere meter på spolerne

Fluocarbon er ikke et billigt materiale, så det er værd at bemærke, at der er 50 meter på de fleste spoler. Derfor bliver meterprisen faktisk ganske fornuftig. Spolerne er ydermere farvekodet og kan klikkes sammen sammen, så de ikke ligger og roder rundt i lommen.

Hvad er fluorocarbon?

Forfang og forfangsmateriale, hvor i der anvendes fluocarbon, er over årene blevet en fast del af standardudrustningen hos mange fluefiskere. Det er både ørred, kyst og laksefiskere, som har taget det synkende materiale til sig. Fluocarbon er væsentligt tungere end almindelig nylon og synker derfor væsentligt hurtigere. En anden fordel er materialets fabelagtige evne til at “forsvinde” i vandet. Fluocarbon har et lavt brydningsindeks og er mindre synlig, når det har brudt vandoverfladen. Da materialet er en smule stivere end nylon, strækkes forfanget også bedre i kastet.

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

I samarbejde med VIABILL og SPAREXPRES tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra VIABILL eller SPAREXPRES sendes din ordre. 

Korsholm anbefaler, at du benytter VIABILL til ordre på op til kr. 2.000,- Men VIABILL kan benyttes op til kr. 20.000,- alt efter din VIABILL aftale. Korsholm anbefaler dog at benytte SPAREXPRES på alle ordre over kr. 2.000,- da det giver dig den billigste månedlige ydelse.       


Vi har eksisteret siden 1912
– det gavner dig!
Vi er specialister i jagt, fiskeri, sport & outdoor – og sælger kun produkter vi kender ...