Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Zpey Carbon Tippet - Fluorocarbon forfangsmateriale

Varenr.: 830ZP


Zpey Carbon Tippet - Fluorocarbon forfangsmateriale


Zpey fluorocarbon har et par år på bagen og er efterhånden et grundigt gennemtestet materiale. Et materiale som har fanget rigtig mange laks både i Norge og Sverige såvel som i vores lokale vestjyske åer. På kysterne efter havørred og i søer og åer efter ørreder. Rigtig mange kunder kommer tilbage efter Zpey's fluorocarbon og har fuld tillid til materialets evner og styrke. Så en bedre anbefaling kan vi ikke give. Prøv den - du vil med garanti ikke blive skuffet


BEMÆRK! flere meter på spolerne


Fluocarbon er ikke et billigt materiale, så det er værd at bemærke, at der er 50 meter på de fleste spoler. Derfor bliver meterprisen faktisk ganske fornuftig. Spolerne er ydermere farvekodet og kan klikkes sammen sammen, så de ikke ligger og roder rundt i lommen.


129,00 kr

Leveringstid: 1-3 dage

Produkt Information

Produkt Information

Hvad er fluorocarbon?

Forfang og forfangsmateriale, hvor i der anvendes fluocarbon, er over årene blevet en fast del af standardudrustningen hos mange fluefiskere. Det er både ørred, kyst og laksefiskere, som har taget det synkende materiale til sig. Fluocarbon er væsentligt tungere end almindelig nylon og synker derfor væsentligt hurtigere. En anden fordel er materialets fabelagtige evne til at “forsvinde” i vandet. Fluocarbon har et lavt brydningsindeks og er mindre synlig, når det har brudt vandoverfladen. Da materialet er en smule stivere end nylon, strækkes forfanget også bedre i kastet.

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.