Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Zink Lokkekald til gråand – ATM Green Machine

Varenr.: 969-dgLK-79

Spændende nyskabelse fra Zink Calls med den innovative Z-Cut No-Stick tonekanal, der ud over at give dig en bedre mulighed for at variere din kalden, også sikrer at tonebladet (reedet) ikke sætter sig fast på grund af spyt eller kulde. Et irriterende moment, der i fremtiden ikke vil ødelægge dine muligheder for at opleve de store øjeblikke, når du er afsted.


Dette kald er skabt til at supplere det legendariske gråandekald PH-2 (Power Hen 2) fra Zink Calls. 

399,00 kr

Leveringstid: 1-3 dage

Produkt Information

Produkt Information

Double Reed Andekald med Z-cut tonekanal

 

Spændende nyskabelse fra Zink Calls med den innovative Z-Cut No-Stick tonekanal, der ud over at give dig en bedre mulighed for at variere din kalden, også sikrer at tonebladet (reedet) ikke sætter sig fast på grund af spyt eller kulde.

ATM Green Machine er perfekt til gøre det sidste stykke arbejde, når ænderne kommer tættere på. Det være sig når du er på andejagt i mosen, ved vandhullet eller på åbent vand, hvor det kun blæser let.

Som de øvrige lokkekald fra Zink Calls er ATM Green Machine nemt at bruge. Både for begynderen, men også for dig, der har mærket suset, når ænderne reagerer på din kalden og kommer ind på stive vinger.

Lokkekaldet er produceret i USA, håndtunet og gennemtestet af teamet bag Zink Calls med Fred Zink i spidsen.

Fremstillet i frostsikkert Polycarbonat.

 

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.