Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Zink lokkekald til Gråænder – Gun Smoke PH-1

Varenr.: 969-dgLK-77
349,00 kr

Leveringstid: 1-3 dage

Produkt Information

Produkt Information

Lokkekaldet der gør din andejagt til en særlig oplevelse 

 

Amerikanske Fred Zink leverer lokkekald i verdensklasse og har vundet talrige priser i amerikanske lokkekald konkurrencer. Lokkekaldet er fremstillet i let poly-carbonat materiale med et smukt design og en robusthed, der holder til mange års brug.

 

Amerikanske Fred Zink leverer lokkekald i verdensklasse og har vundet talrige priser i amerikanske lokkekald konkurrencer.

Lokkekaldet er fremstillet i let poly-carbonat materiale med et smukt design og en robusthed, der holder til mange års brug.

Zink Calls er utroligt nemme at anvende og du kan frembringe et ultra realistisk andekald med dette såkaldte Power-Hen lokkekald.

Power Hen PH-1 Single Reed er designet jægeren, der forventer intet mindre end en autentisk lyd

Lokkekaldet har 1 membran og har sin særlige styrke, når du skal lokke ænderne ind på længere afstande (også kaldt open water calls) og på blæsende dage. Men du kan sagtens bruge lokkekaldet på kortere afstand, hvis du holder volumen og tonerne i den lave ende.

PH-1 har en særlig konstruktion, der sikrer at membranerne ikke klæber, når der kommer fugt fra din ånde i lokkekaldet. Det kan være svært at undgå.

Zink lokkekald produceres i USA.

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.