Levering kun 29 DKK til GLS Pakkeshops

Fri levering fra 299 DKK

Mulighed for direkte ansøgning om finansiering

dankort card logo visa visa electron card logo mastercard card logo maestro card logo viabill logo mobilepay logo sparxpres logo

Zeiss Victory HT 3-12x56 med belyst sigte

Varenr.: 908-522435-9960

Leveringstid: 1-3 dage

19.490,00 kr

Produkt Information

Produkt Information

FAKTA OMKRING ZEISS VICTORY HT

Oplev en revolution i sigteoptik: De nye VICTORY HT sigtekikkerter med ca. 95% lys transmission. Det unikke koncept giver større lysstyrke og en markant forbedring i nøjagtigheden dit sigte. Med SCHOTT HT High Transmission glas, ny sigtemiddel teknologi uden tab af lys transmission og Carl Zeiss T* flerlagscoating på alle linseoverflader, er VICTORY HT udviklet til jagt i det sidste tusmørke. Det giver dig mulighed for at fortsætte jagten i længere tid og for at opnå det perfekte skud, selv under de mest vanskelige lysforhold. I disse situationer får du også hjælp fra sigtemidlet, som har verdens fineste, belyste punkt med minimal dækning af målet.

 

VICTORY HT sætter også nye standarder indenfor design. Den kompakte konstruktion med det slanke okular gør det muligt at montere sigtekikkerten lavt på riflen, så de to elementer smelter sammen til én optisk enhed. Det meget lette, matsorte aluminiumshus er både elegant og robust.

 

Også set i et ergonomisk perspektiv er VICTORY HT sigtekikkerter sande pionerer. De gennemtænkte funktioner giver mulighed for intuitiv og ekstrem præcis håndtering. Det bedste eksempel herpå er det belyste punkt, som justeres nemt og hurtigt. Dertil er sigtekikkerterne behagelige at håndtere med sine gummibelagte betjeningselementer.

 

 

BESKRIVELSE AF ZEISS VICTORY HT 3-12X56

Specialmodellen til Ansitz i mørke og skud på lange afstande. SCHOTT HT glasmaterialet er optimalt til aftenjagt, hvor selv de mindste mål kan ses i det sidste tusmørke. Hvis den er bestilt med ASV+, viser denne model, sammen med den store forstørrelse, sin kompromisløse ballistiske styrke, og den sikrer jagtsucces på alle afstande.

 

 

SPECIFIKATIONER

Forstørrelse: 3 x - 12 x
Effektiv objektivdiameter: 44,0 - 56,0 mm
Udtrædelsespupil Ø: 14,9 - 4,7 mm
Dæmringstal: 8,5 - 25,9
Synsfelt på 100 m: 12,5 - 3,5 m
Objektiv synsvinkel: 7,2 º - 2,0 º
Dioptrisk justeringsområde: +2/-4 dpt
Øjenafstand: 90 mm
Parallaksefri: 100 m
Kvadratisk indstilling af sigtemiddel: 120 cm
Justering pr. klik på 100 m: 1 cm
Midterrørsdiameter: 30 mm
Okularrørsdiameter: 42 mm
Objektivrørsdiameter: 62 mm
Coating: LotuTec® / T*
Nitrogenfyldt: Ja
Vandtæthed: 400 mbar
Funktionstemperatur: -25/+50 ºC
Længde: 347 mm
Vægt uden skinne: 573 g
Vægt med skinne (M): 598 g

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

I samarbejde med VIABILL og SPAREXPRES tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra VIABILL eller SPAREXPRES sendes din ordre. 

Korsholm anbefaler, at du benytter VIABILL til ordre på op til kr. 2.000,- Men VIABILL kan benyttes op til kr. 20.000,- alt efter din VIABILL aftale. Korsholm anbefaler dog at benytte SPAREXPRES på alle ordre over kr. 2.000,- da det giver dig den billigste månedlige ydelse.       


Vi har eksisteret siden 1912
– det gavner dig!
Vi er specialister i jagt, fiskeri, sport & outdoor – og sælger kun produkter vi kender ...