Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Zeiss Victory HT 3-12x56

Varenr.: 522435-9960-000

All-round model til alle jagtsituationer: Denne sigtekikkert er ideel både til Ansitz og til hurtige skud efter vildt i bevægelse. VICTORY HT seriens enestående optiske koncept demonstrerer virkelig sine fordele i tusmørket.


20.699,00 kr

Leveringstid: 1-3 dage

Produkt Information

Produkt Information

De nye VICTORY HT sigtekikkerter med ca. 95% lys transmission. Det unikke koncept giver større lysstyrke og en markant forbedring i billedekvalitet. Med SCHOTT HT High Transmission glas, ny sigtemiddel teknologi uden tab af lys transmission og Carl Zeiss T* flerlagscoating på alle linseoverflader, er Victory HT udviklet til jagt i det sidste tusmørke. Det giver dig mulighed for at fortsætte jagten i længere tid og for at opnå det perfekte skud, selv under de mest vanskelige lysforhold. I disse situationer får du også hjælp fra sigtemidlet, som har verdens fineste, belyste punkt med minimal dækning af målet.

Victory HT sætter også nye standarder indenfor design. Den kompakte konstruktion med det slanke okular gør det muligt at montere sigtekikkerten lavt på riflen, så de to elementer smelter sammen til én optisk enhed. Det meget lette, matsorte aluminiumshus er både elegant og robust. 

Også set i et ergonomisk perspektiv er Victory HT sigtekikkerter sande pionerer. De gennemtænkte funktioner giver mulighed for intuitiv og ekstrem præcis håndtering. Det bedste eksempel herpå er det belyste punkt, som justeres nemt og hurtigt. Dertil er sigtekikkerterne behagelige at håndtere med sine gummibelagte betjeningselementer.

 

Sigtetype

 

Specifikationer

Kaliber

3 - 12 x

Synsfelt ved 100 m

12,5 - 3,5 m

Justerings pr. klik ved 100 m.

1 cm

Linse diameter

56 mm

Diopter justeringsområde

- 4.0 | + 2.0 dpt

Længde

347 mm

Vægt

573 - 598 g

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.