Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Zeiss Victory HT 10x54

Varenr.: 525629

Takket være det revolutionerende optik koncept, har ZEISS med succes fået ydelsen fra en 56 mm linse ind i et betydeligt lettere og mere kompakt linse design. Det gør 54 mm modellerne til de mest lysstærke kikkerter i verden.19.699,00 kr

Leveringstid: 1-3 dage

Produkt Information

Produkt Information

VICTORY HT kikkerterne i premium klassen giver mulighed for at opleve naturen i en helt ny dimension, med 95% lystransmission. Dette tal er revolutionerende, og det er resultatet af et helt nyt optisk koncept fra ZEISS. Med SCHOTT HT glas, ZEISS T* coating og Abbe-König prismer giver det VICTORY HT sin enestående lystransmission og kontrast, og derfor forlænges observeringstiden markant. Med sin unikke fremtræden er VICTORY HT beviset på, at ny teknologi og elegant design sagtens kan kombineres i en kompakt konstruktion. Det ergonomiske design er også helt specielt. Det nye Comfort-Focus-Concept med det store fokuseringshjul, som er indbygget i den nye Double-LInk-Bridge. Det gør kikkerten ekstremt robust samtidig med, at den er meget nem og behagelig at betjene. Innovativ optik - med verdens mest lysstærke kikkert i premium klassen.

 

Victory HT

 

Forstørrelse

8x

Linsediameter

54 mm

Synsfelt ved 1000 m

130 m

Nærmeste fokuspunkt

3,5 m

Diopter justeringsområde

- 3.0 | + 3.0 dpt

Vægt

1035 g

Længde

193 mm

Bredde

142 mm

 

Leveres med

- Cordurataske

- Neoprenerem

- Okulardæksel & objektivdæksel

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.