Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Zeiss Conquest HD 56 mm

Varenr.: 525631

Alle 56 mm modellerne er ideelle til brug i udfordrende lysforhold. De har imponerende brede synsfelter og stor lysstyrke med gode kontrastrige billeder. I naturen er der aldrig stilstand. Det samme gør sig gældende for Zeiss . Det ses tydeligt med den nye Conquest HD. En revolution i design, ergonomi og optik. Den perfekte all-rounder “Made in Germany“ kombinerer den kendte Zeiss kvalitet med den nyeste teknologi til en usædvanlig god pris i forhold til ydelsen. Med alt dette får man med Conquest HD en kompromisløs introduktion til premium klassen fra Zeiss.11.890,00 kr

Leveringstid: 1-3 dage

Produkt Information

Produkt Information

Det nye HD-linsesystem gør, at CONQUEST HD demonstrerer sin styrke med optimal billedkvalitet og naturlig farvegengivelse. Endvidere kan nævnes det særligt store synsfelt, der giver fantastiske synsoplevelser. Eller beskyttelsescoatingen LotuTec®, som garanterer klart syn under alle vejrforhold og som gør linserne lette at rengøre.
Med ZEISS T* flerlagscoating har CONQUEST HD en lys transmission på 90%, og det gør den særdeles velegnet til brug i tusmørke.
CONQUST HD er robust, kompakt og let at have med sig alle vegne – en bemærkelsesværdig letvægter, blot ikke hvad angår ydelsen. Det viser det nye, markante design, den perfekte ergonomi og den lette håndtering tydeligt. Fokusering foregår nemt og hurtigt - også med handsker på.

 

ZEISS Conquest HD

 

Specifikationer

Forstørrelse

8x / 10x / 15x

Linsediameter

56 mm

Synsfelt ved 1000 m

125 m / 115 m / 80 m

Nærmeste fokuspunkt

3,5 m

Diopter justeringsområde

- 4.0 | + 4.0 dpt

Vægt

1265 g

Længde

210 mm

Bredde

145 mm

 

Leveres med

- Cordurataske

- Neoprenrem

- Okulardæksel & Objektivdæksel

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.