Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Zeiss Conquest HD 32 mm

Varenr.: 968-523211

Den nye CONQUEST HD 8x32 er kompakt, let og ideel til rejser, natur og outdoor aktiviteter. 8x forstørrelse og et stort synsfelt er garanter for særdeles komfortable observationer. CONQUEST HD 10x32 gør det muligt med perfekte observationer på lange afstande i dagslys, hvor den imponerer med stor detaljerigdom.


7.390,00 kr

Leveringstid: 1-3 dage

Produkt Information

Produkt Information

I naturen er der aldrig stilstand. Det samme gør sig gældende for ZEISS. Det ses tydeligt med den nye CONQUEST HD. En revolution i design, ergonomi og optik. Den perfekte all-rounder “Made in Germany“ kombinerer den kendte ZEISS kvalitet med den nyeste teknologi til en usædvanlig god pris i forhold til ydelsen. Med alt dette får man med CONQUEST HD en kompromisløs introduktion til premium klassen fra ZEISS.

 Det nye HD-linsesystem gør, at CONQUEST HD demonstrerer sin styrke med optimal billedkvalitet og naturlig farvegengivelse. Endvidere kan nævnes det særligt store synsfelt, der giver fantastiske synsoplevelser. Eller beskyttelsescoatingen LotuTec®, som garanterer klart syn under alle vejrforhold og som gør linserne lette at rengøre.

Med ZEISS T* flerlagscoating har CONQUEST HD en lys transmission på 90%, og det gør den særdeles velegnet til brug i tusmørke.
CONQUST HD er robust, kompakt og let at have med sig alle vegne – en bemærkelsesværdig letvægter, blot ikke hvad angår ydelsen. Det viser det nye, markante design, den perfekte ergonomi og den lette håndtering tydeligt. Fokusering foregår nemt og hurtigt - også med handsker på.

 

Specifikationer

Forstørrelse

8x / 10x

Linsediameter

32 mm

Synsfelt ved 1000 m

140 m / 118 m

Nærmeste fokuspunkt

1,5 m

Diopter justeringsområde

- 4.0 | + 4.0 dpt

Vægt

630 g

Længde

132 mm

Bredde

118 mm

 

Leveres med

- Cordurataske

- Neoprenrem

- Okulardæksel & Objektivdæksel

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.