Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Zap a Gap brush - sekundlim

Varenr.: 866-44848913


Zap A Gap Brush on


Fluebinderens absolut foretrukne lim. Zap er en helt suveræn sekundlim. Zap a Gap er med en fin pensel indbygget i låget, så er det er nemt og hurtigt at påføre.

55,00 kr

Leveringstid: 1-3 dage

Produkt Information

Produkt Information

Zap A Gap Brush on

Fluebinderens absolut foretrukne lim. Zap er en helt suveræn sekundlim. Når du limer rør sammen på rørfluer, angriber Zap a Gap ikke plastikken så hårdt som andre typer af sekundlim. Sekundlim generelt svækker plasticrørene, så de bliver meget sprøde og derfor knækker let.

Zap a Gap er med en fin pensel indbygget i låget, så er det er nemt og hurtigt at påføre. Med den indbyggede pensel er dosering på bindetråden nem for hurtig sikring af materialerne. Brug af whipfinisher og lak er i mange tilfælde også overflødig, når du bruger Zap's sekundlim.

Indhold:  7 gram

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.