Fri levering til døren fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Zap a Gap brush - sekundlim

Varenr.: 866-44848913

Zap A Gap Brush on


Fluebinderens absolut foretrukne lim. Zap er en helt suveræn sekundlim. Zap a Gap er med en fin pensel indbygget i låget, så er det er nemt og hurtigt at påføre.

55,00 kr

Leveringstid: 1-3 dage

Produkt Information

Produkt Information

Zap A Gap Brush on

Fluebinderens absolut foretrukne lim. Zap er en helt suveræn sekundlim. Når du limer rør sammen på rørfluer, angriber Zap a Gap ikke plastikken så hårdt som andre typer af sekundlim. Sekundlim generelt svækker plasticrørene, så de bliver meget sprøde og derfor knækker let.

Zap a Gap er med en fin pensel indbygget i låget, så er det er nemt og hurtigt at påføre. Med den indbyggede pensel er dosering på bindetråden nem for hurtig sikring af materialerne. Brug af whipfinisher og lak er i mange tilfælde også overflødig, når du bruger Zap's sekundlim.

Indhold:  7 gram

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.       


Vi har eksisteret siden 1912
– det gavner dig!
Vi er specialister i jagt, fiskeri, sport & outdoor – og sælger kun produkter vi kender ...