Levering kun 29 DKK til GLS Pakkeshops

Fri levering fra 299 DKK

Mulighed for direkte ansøgning om finansiering

dankort card logo visa visa electron card logo mastercard card logo maestro card logo viabill logo mobilepay logo sparxpres logo

Zap a Gap brush - sekundlim

Varenr.: 866-44848913

Zap A Gap Brush on


Fluebinderens absolut foretrukne lim. Zap er en helt suveræn sekundlim. Zap a Gap er med en fin pensel indbygget i låget, så er det er nemt og hurtigt at påføre.

Leveringstid: 1-3 dage

55,00 kr

Produkt Information

Produkt Information

Zap A Gap Brush on

Fluebinderens absolut foretrukne lim. Zap er en helt suveræn sekundlim. Når du limer rør sammen på rørfluer, angriber Zap a Gap ikke plastikken så hårdt som andre typer af sekundlim. Sekundlim generelt svækker plasticrørene, så de bliver meget sprøde og derfor knækker let.

Zap a Gap er med en fin pensel indbygget i låget, så er det er nemt og hurtigt at påføre. Med den indbyggede pensel er dosering på bindetråden nem for hurtig sikring af materialerne. Brug af whipfinisher og lak er i mange tilfælde også overflødig, når du bruger Zap's sekundlim.

Indhold:  7 gram

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

I samarbejde med VIABILL og SPAREXPRES tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra VIABILL eller SPAREXPRES sendes din ordre. 

Korsholm anbefaler, at du benytter VIABILL til ordre på op til kr. 2.000,- Men VIABILL kan benyttes op til kr. 20.000,- alt efter din VIABILL aftale. Korsholm anbefaler dog at benytte SPAREXPRES på alle ordre over kr. 2.000,- da det giver dig den billigste månedlige ydelse.       


Vi har eksisteret siden 1912
– det gavner dig!
Vi er specialister i jagt, fiskeri, sport & outdoor – og sælger kun produkter vi kender ...