Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Tilbud

X-Stream View - polariserede solbrille

Varenr.: 190496

X-stream brillerne har en utrolig god pasform så de sidder fast under fiskeriet. Både model Shade og View er lavet med buet stel og glas så det følger hovedet rundt for at minimere falsk lys under brillen.


PhotochromicFotokromiske, eller farveskiftende glas, skifter farve-intensitet alt efter, hvor meget UV-lys de udsættes for. Det betyder at du under skiftende lysforhold, altid har et optimalt syn ned i vandsøjlen med maksimal kontrast.


Pris: 499,00 kr

Special Price 299,00 kr

Leveringstid: 1-3 dage

Produkt Information

Produkt Information

X-Stream View polariserende solbriller

Xstream polariserende solbriller leveres i UV beskyttende gul, grå og rav-farvede glas for at optimere fiskeriet når man prøver at “spotte” fisk under skiftende forhold.

Den gule linses styrke er, når lyset er svagt og overskyet, her er fordelen at de "lyser konturerne op" så man stadig kan se kontrasterne i det svage lys. Du kan dog stadig bruge en gul linse med stor fordel midt på dagen, når det er overskyet.

Det rav-farvede glas (Amber) er nok den bedste farve til det danske fiskeri, hvor vi som regel har lidt skyer på himlen, men med de lidt mørkere glas fjernes reflekserne så man rigtig se konturerne i vandet.

Den grå linse er til de rigtige hårde solskins dage ved vandet hvor polaroidfilteret fjerner solens genskin og reflekser på overfladen. Det grå glas er desuden rigtigt godt til fiskeri på havet, hvor solens stråler kan være hårde for øjenene.

Xstream brillerne har en utrolig god pasform så de sidder fast under fiskeriet. Både model Shade og View er lavet med buet stel og glas så det følger hovedet rundt for at minimere falsk lys under brillen.

Xstream Photochromic solbriller

Fotokromiske, eller farveskiftende glas, skifter farve-intensitet alt efter, hvor meget UV-lys de udsættes for. Det betyder at du under skiftende lysforhold, altid har et optimalt syn ned i vandsøjlen med maksimal kontrast.

Hvor hurtigt og hvor meget farveskifte afhænger af lys-intensiteten jo mere UV lys, jo mørkere glas. Det er en speciel egenskab som lystfiskeren kan udnytte til fulde, netop i forår og efterår kan solskin og varme betyde forskellen på hug eller en nulbon, et par briller med farveskift sørger for at du hele tiden har optimale synsforhold og dermed bedre fangstchancer.

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.