Levering kun 29 DKK til GLS Pakkeshops

Fri levering fra 299 DKK

Mulighed for direkte ansøgning om finansiering

dankort card logo visa visa electron card logo mastercard card logo maestro card logo viabill logo mobilepay logo sparxpres logo
Sale

X-Stream Shade

Varenr.: 878-SHADE

Varen er udsolgt

Pris: 249,00 kr

Special Price 199,00 kr

Produkt Information

Produkt Information

Xstream polariserende solbriller leveres i UV beskyttende gul, grå og rav-farvede glas for at optimere fiskeriet når man prøver at “spotte” fisk under skiftende forhold.

Den gule brille bruges når lyset er svagt og overskyet, her er fordelen at de lyser konturerne op så man stadig kan se kontrasterne i det svage lys. Det rav-farvede glas (Amber) er nok den bedste farve til det danske fiskeri, hvor vi som regel har lidt skyer på himlen, men med de lidt mørkere glas fjernes reflekserne så man rigtig se konturerne i vandet.

Det grå glas er til de rigtige hårde solskins dage ved vandet hvor polaroidfilteret fjerner solens genskin og reflekser på overfladen. Det grå glas er desuden rigtigt godt til fiskeri på havet hvor solens stråler kan være hårde for øjenene.

Xstream brillerne har en utrolig god pasform så de sidder fast under fiskeriet. Model Shade og View er lavet med buet stel og glas så det følger hovedet rundt for at minimere falsk lys under brillen.

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

I samarbejde med VIABILL og SPAREXPRES tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra VIABILL eller SPAREXPRES sendes din ordre. 

Korsholm anbefaler, at du benytter VIABILL til ordre på op til kr. 2.000,- Men VIABILL kan benyttes op til kr. 20.000,- alt efter din VIABILL aftale. Korsholm anbefaler dog at benytte SPAREXPRES på alle ordre over kr. 2.000,- da det giver dig den billigste månedlige ydelse.       


Vi har eksisteret siden 1912
– det gavner dig!
Vi er specialister i jagt, fiskeri, sport & outdoor – og sælger kun produkter vi kender ...