Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Tilbud

X-Stream Cover

Varenr.: 878-COVER

Pris: 299,00 kr

Special Price 199,00 kr

Leveringstid: 1-3 dage

Produkt Information

Produkt Information

X-Stream Cover

Er du brille-bærer er Cover modellen med den ekstra bredde (14 cm)  en god løsning.

Xstream polariserende solbriller leveres i UV beskyttende gul, grå og rav-farvede glas for at optimere fiskeriet når man prøver at “spotte” fisker under skiftende forhold.

Den gule brille bruges når lyset er svagt og overskyet, her er fordelen at de lyser konturerne op så man stadig kan se kontrasterne i det svage lys. Det rav-farvede glas (Amber) er nok den bedste farve til det danske fiskeri, hvor vi som regel har lidt skyer på himlen, men med de lidt mørkere glas fjernes reflekserne så man rigtig se konturerne i vandet.

Det grå glas er til de rigtige hårde solskins dage ved vandet hvor polaroidfilteret fjerner solens genskin og reflekser på overfladen. Det grå glas er desuden rigtigt godt til fiskeri på havet hvor solens stråler kan være hårde for øjenene.

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.