Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Mulighed for finansiering

Woly Sport Textile Wash Plus - plejemiddel

Varenr.: 969-textilewash

Leveringstid: 1-3 dage

100,00 kr

Produkt Information

Produkt Information

Egenskaber

Plejende vaskemiddel til en ren og hygiejnisk vask. Bibeholder åndbarheden og passer til alle funktionelle tekstiler. Uden blegemidler, farvestoffer eller fyldstoffer. Til sensitiv vask og maksimum åndbarhed - hygiejnisk vask selv ved 30oC

 

Brugsanvisning

Følg vaskeanvisningerne. Dosér vaskemidlet i henhold til skemaet på flasken. Doseringen kan bruges til både hånd- og maskinvask

  

Tip

Perfekt til TEX-Membraner, SoftShell etc.

  

Størrelse

300 ml

   

Vi forhandler et stort udvalg af Woly Sports produkter, som med sin høje kvalitet giver optimal beskyttelse til fodtøj og beklædning. Ved at anvende Woly Sport imprægneringsspray tilfører du vandafvisende og smudsafvisende effekt, hvilket fører til en længere levetid. Sprayen kan endvidere anvendes på læder. Alle produkter er fri for flour stoffer, som er skadelige for naturen, derudover er de ligeledes miljøvenlige og biologisk nedbrydelige.  

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.       


Vi har eksisteret siden 1912
– det gavner dig!
Vi er specialister i jagt, fiskeri, sport & outdoor – og sælger kun produkter vi kender ...