Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Mulighed for finansiering

Woly Sport Down & Wool Wash Plus - plejemiddel

Varenr.: 969-down&wool

Leveringstid: 1-3 dage

100,00 kr

Produkt Information

Produkt Information

Egenskaber
En sensitiv vaske- og plejebalsam til hygiejnisk vask af tekstilmaterialer i naturlige fibre og dun. Bevarer materialets naturlige egenskaber. Naturlig fugtgivende og fri for blegemidler, fyldstoffer og optisk hvidt. Optimal varmeisolering gennem volume.

  

Brugsanvisning
Følg vaskeanvisningerne. Dosér i henhold til tabel på flasken. Vælg program og følg tøjets/udstyrets vaskeanvisning. Brug ikke skyllemiddel. Ved håndvask reduceres doseringen tilsvarende. Volume effekt forbedres ved tørring i tørretumbler

   

Tip
Perfekt til TEX-Membraner, SoftShell etc.

  

Størrelse
300 ml

 

Vi forhandler et stort udvalg af Woly Sports produkter, som med sin høje kvalitet giver optimal beskyttelse til fodtøj og beklædning. Ved at anvende Woly Sport imprægneringsspray tilfører du vandafvisende og smudsafvisende effekt, hvilket fører til en længere levetid. Sprayen kan endvidere anvendes på læder. Alle produkter er fri for flour stoffer, som er skadelige for naturen, derudover er de ligeledes miljøvenlige og biologisk nedbrydelige.  

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

I samarbejde med VIABILL og SPAREXPRES tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra VIABILL eller SPAREXPRES sendes din ordre. 

Korsholm anbefaler, at du benytter VIABILL til ordre på op til kr. 2.000,- Men VIABILL kan benyttes op til kr. 20.000,- alt efter din VIABILL aftale. Korsholm anbefaler dog at benytte SPAREXPRES på alle ordre over kr. 2.000,- da det giver dig den billigste månedlige ydelse.       


Vi har eksisteret siden 1912
– det gavner dig!
Vi er specialister i jagt, fiskeri, sport & outdoor – og sælger kun produkter vi kender ...