Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Waterworks Force 3 SL 2

Varenr.: 802-FORCE SL II-3
5.295,00 kr

Varen er udsolgt

Produkt Information

Produkt Information

Waterworks Lamson Force SL II  fluehjul

Waterworks Force SL er et komplekst CNC fræset hjul, som fremstår så smukt og så enkelt og med en indbygget lethed som sjældent er set. Force SL huset er drejet ud af et stykke aluminium og derfor er  hjulfod og bremsecylinder integreret i hjulhuset. Det giver ekstra styrke til konstruktionen og en lavere samlet vægt.  Det store "bremsehjul" er forsænket i hjulhusets konkave form er dejlig nem at få ved og håndtere. Bremsen er ultra blød og selve bremsepakken er forseglet for at minimere indtrængen af vand. SL hjulet fremstår i en elegant Sort Hard Alox finish. Overfladen "Hard Alox" gør hjulet meget modstandsdygtig overfor skrammer og ridser. Her får du et rasende flot og funktionelt hjul, som vil  pryde selv den fineste fluestang

Force 3 SL II 

Vægt: 104 gram

AFTM:  6-7-8

Kapacitet: 180 meter 20 LB backing

Diameter:  11,17 cm

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.