Fri levering til døren fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Tilbud

Vosseler S2 #8-10

Varenr.: 8022003

Pris: 2.599,00 kr

Special Price 1.999,00 kr

Varen er udsolgt

Produkt Information

Produkt Information

Vosseler Fluehjul

Gennemtænkt hjulserie i meget høj kvalitet

Denne elegante serie højspolehjul, med ekstra meget linekapicitet til skydehoveder, er fremstillet i saltvandsresistente materialer med et forseglet bremsesystem. Bremseknappen sidder let tilgængeligt på hjulets gavl og kan justeres meget fint. Hjulene er vendbare fra højre til venstrehånds indspinning. Et lækkert hjul man betages af lige fra den første berøring.

Model S2 passer fint til stænger fra 11'-13' eller som et kraftigt hjul til enhåndsfiskeri efter stripers, mindre tarpon ect.

Linekapacitet: #8-10 + 150 meter 30lb

Vægt: 235 gram 

Farve: Titanium eller sort

 

“Fly Fishing With Drive”

Det er Ralf Vosseler, som er idé-manden bag disse smukke og stilrene hjul. Vosseler’s fluehjul er udviklet, designet og fremstillet i Tyskland efter de strengeste kvalitetskrav. Alle dele bliver fremstillet og samlet på fabrikken.

Vosseler ser indbydende ud på billeder, men først når man står med det i hånden, bliver man ramt af en storslået begejstring. Drej på håndtaget, lyt til knarren og studér forarbejdningen. Det er “German engineering” når det er bedst.

Vosseler – et godt valg til den kvalitetsbevidste fluefisker.

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.