Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Vosseler DC2 - #7-8

Varenr.: 802-Vosseler-14
1.799,00 kr

Leveringstid: 1-3 dage

Produkt Information

Produkt Information

Vosseler DC2 Fluehjul

Det var DC modellen, som for alvor gjorde Vosseler kendt blandt fluefiskere. Unikt design og velkørende hjul med variabelt spolesystem.  DC serien er meget flot forarbejdet og leveres med titanium finish. Model 7/8 er en ideel størrelse til f.eks. enhåndsfiskeri efter havørred i åen.

Lineklasse:  # 7/8 

Vægt: 165 gram

Linekapactet:  WF7-8 + 100 meter backing

 

  _____

“Fly Fishing With Drive”

Det er Ralf Vosseler, som er idé-manden bag disse smukke og stilrene hjul. Vosseler’s fluehjul er udviklet, designet og fremstillet i Tyskland efter de strengeste kvalitetskrav. Alle dele bliver fremstillet og samlet på fabrikken.

Vosseler ser indbydende ud på billeder, men først når man står med det i hånden, bliver man ramt af en storslået begejstring. Drej på håndtaget, lyt til knarren og studér forarbejdningen. Det er “German engineering” når det er bedst.

Vosseler – et godt valg til den kvalitetsbevidste fluefisker.

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.