Levering kun 29 DKK til GLS Pakkeshops

Fri levering fra 299 DKK

Mulighed for direkte ansøgning om finansiering

dankort card logo visa visa electron card logo mastercard card logo maestro card logo viabill logo mobilepay logo sparxpres logo

Vosseler DC2 - #7-8

Varenr.: 802-Vosseler-14

Leveringstid: 1-3 dage

1.799,00 kr

Produkt Information

Produkt Information

Vosseler DC2 Fluehjul

Det var DC modellen, som for alvor gjorde Vosseler kendt blandt fluefiskere. Unikt design og velkørende hjul med variabelt spolesystem.  DC serien er meget flot forarbejdet og leveres med titanium finish. Model 7/8 er en ideel størrelse til f.eks. enhåndsfiskeri efter havørred i åen.

Lineklasse:  # 7/8 

Vægt: 165 gram

Linekapactet:  WF7-8 + 100 meter backing

 

  _____

“Fly Fishing With Drive”

Det er Ralf Vosseler, som er idé-manden bag disse smukke og stilrene hjul. Vosseler’s fluehjul er udviklet, designet og fremstillet i Tyskland efter de strengeste kvalitetskrav. Alle dele bliver fremstillet og samlet på fabrikken.

Vosseler ser indbydende ud på billeder, men først når man står med det i hånden, bliver man ramt af en storslået begejstring. Drej på håndtaget, lyt til knarren og studér forarbejdningen. Det er “German engineering” når det er bedst.

Vosseler – et godt valg til den kvalitetsbevidste fluefisker.

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

I samarbejde med VIABILL og SPAREXPRES tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra VIABILL eller SPAREXPRES sendes din ordre. 

Korsholm anbefaler, at du benytter VIABILL til ordre på op til kr. 2.000,- Men VIABILL kan benyttes op til kr. 20.000,- alt efter din VIABILL aftale. Korsholm anbefaler dog at benytte SPAREXPRES på alle ordre over kr. 2.000,- da det giver dig den billigste månedlige ydelse.       


Vi har eksisteret siden 1912
– det gavner dig!
Vi er specialister i jagt, fiskeri, sport & outdoor – og sælger kun produkter vi kender ...