Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Vortex Viper HD 10x42

Varenr.: 60831

Viper HD-kikkert er et optisk mesterværk, der giver jægere og udendørsentusiaster et optisk HD-system, der leverer enestående opløsning, farvekvalitet og kant-til-kant-klarhed. Denne kikkert er en af ​​de letteste og mest kompakte binokular i fuld størrelse på markedet. Med til kikkerten medfølger en GlassPak brystsele, der fastholder din kikkert på brystet, så du altid har din kikkert ved hånden.


4.499,00 kr

Varen er udsolgt

Produkt Information

Produkt Information

Vortex Viper HD 10x42

Kikkerten er med O-ring, der i sammenspil med et hus med argon gas forhindrer fugt, dug og støv i at trænge ind i kikkerten. Optikken er med ArmorTek linse, der er utrolig hård og ridsefast, og den beskyttes dermed mod udvendige ridser på linsen. Alt i alt er Viper HD en utrolig pålidelig medfølger til jagten eller udendørsaktiviteten.

 

 

Specifikationer

Forstørrelse

10x

Linsediameter

42 mm

Synsfelt ved 1000 m

114 m

Nærmeste fokuspunkt

2 m

Øjeafstand

56 - 75 mm

Vægt

706 g

Længde

142 mm

Bredde

124 mm

 

Leveres med

- Kikkert sele

- Komfort halsrem

- Linse dæksler

- Linse klud

 

Manual

Download produkt manual her (Engelsk)

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.