Levering kun 29 DKK til GLS Pakkeshops

Fri levering fra 299 DKK

Mulighed for direkte ansøgning om finansiering

dankort card logo visa visa electron card logo mastercard card logo maestro card logo viabill logo mobilepay logo sparxpres logo

Vision XO 9' #5 Medium Fast

Varenr.: VXO4905M

Leveringstid: 1-3 dage

5.949,00 kr

Produkt Information

Produkt Information

Vision XO

Det hele startede i 2013 hvor Vision ville lave en ny stang serie, som repræsenterede Finland og hvad Finland står for. Der er ingen tvivl om at det er lykkedes dem overraskende godt. Stængerne er vel afbalanseret. Klingen er mellem hurtig, måske lidt over til den lidt hurtigere side, men dog ufattelig lækker, og gennemførende ned gennem klingen. Dette kommer af at man hverken har pudset klingen med sandpapir, eller lakeret den, og derved bibeholdt den "naturlige" aktion klingen har efter at den er blevet rullet. Øjerne er de verdens kendte Recoil øjer, så hvis man presser dem indtil klingen så hopper de ud igen. I alt sin ekelthed står der heller ikke meget skrift på stangen, XO Vision, 905 med småt. For når man først har en Vision XO, ja så glemmer man ikke hvad man har i hænderne.

905M er næsten den samme som alle de andre XO stænger, dog med en dybere aktion. Hvis man spørger Bo, så er denne stang nok en af de bedste i verden. Den kommer på højde med alle de andre dyre og legendariske drenge så som: Scott Radian 905, Sage One 905, Loop Cross S1 905. Så er du til stænger med en mellem hurtigt aktion, så SKAL du prøve denne.

Specifikationer:

Klasseficering: #5

Aktion: Mellem Hurtig

Længde: 9'

Vægt: 75 gram

Dele: 4delt

Hjulholder: Finsk curly Birketræ

Øjer: Patenteret single leg REC nickel titanium øjer

Klinge: Novel silica nano resin mixet med forskellige slags kulfibre

Håndtag: Halfwelsh

Kork: Høj densitets kork med rubber kork forstækning i begge ender

Etui: Costum aluminiums rør med stofpose

Garanti: http://www.xoflyfishing.com/customercare.html

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

I samarbejde med VIABILL og SPAREXPRES tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra VIABILL eller SPAREXPRES sendes din ordre. 

Korsholm anbefaler, at du benytter VIABILL til ordre på op til kr. 2.000,- Men VIABILL kan benyttes op til kr. 20.000,- alt efter din VIABILL aftale. Korsholm anbefaler dog at benytte SPAREXPRES på alle ordre over kr. 2.000,- da det giver dig den billigste månedlige ydelse.       


Vi har eksisteret siden 1912
– det gavner dig!
Vi er specialister i jagt, fiskeri, sport & outdoor – og sælger kun produkter vi kender ...