Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Vision Vibe 85+ Flydende

Varenr.: 8503306

Populær letkastende line med kort klump

Pris: 549,00 kr

Special Price 494,10 kr

Leveringstid: 1-3 dage

Produkt Information

Produkt Information

Vision Vibe 85+

Vision Vibe 85+ har som navnet antyder en klumplængde på 8,5meter. derfor som skabt til trange fiskepladser.  Den kaster som en drøm både med over- og underhåndkast. Selve coatingen er super glat takket være "indbyggede" Teflon partikler. Den er blød og den har ingen tendens til at krølle selv i koldt vand. Linen er med "Low Stretch" kerne som giver bedre føling under indtagning. Det giver samtidig en meget bedre overførsel af kasteenergi fra stang til line.   Vibe linerne er klassificeret på vægt. Der er samtidig givet forslag på AFTM klassificeringen. Alle Vibe liner er monteret med loop på fronttaperingen. 

Klumplængde: 8,5 meter 

Længde: 30 meter

Farve: Hvid/orange

Kerne: flettet dacron

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.