Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Tilbud

Vision Vibe 85+ Flydende

Varenr.: 159072

Vibe 85 er Vision mest populære line og det er forståeligt. WF linens klumplængde gør den til den perfekte allrounder og det er om du fisker på kyst , ved søen eller ved åen.


Vision Vibe 85+ har som navnet antyder en klumplængde på 8,5meter. derfor som skabt til trange fiskepladser.  Den kaster som en drøm både med over- og underhåndkast. Selve coatingen er super glat takket være "indbyggede" Teflon partikler.


Den er blød og den har ingen tendens til at krølle selv i koldt vand. Læs mere under produktinformationen...


Pris: 749,00 kr

Special Price 699,00 kr

Leveringstid: 1-3 dage

Produkt Information

Produkt Information

Vision Vibe 85+

Vision Vibe 85+ har som navnet antyder en klumplængde på 8,5meter. derfor som skabt til trange fiskepladser.  Den kaster som en drøm både med over- og underhåndkast. Selve coatingen er super glat takket være "indbyggede" Teflon partikler. Den er blød og den har ingen tendens til at krølle selv i koldt vand. Linen er med "Low Stretch" kerne som giver bedre føling under indtagning. Det giver samtidig en meget bedre overførsel af kasteenergi fra stang til line.   Vibe linerne er klassificeret på vægt. Der er samtidig givet forslag på AFTM klassificeringen. Alle Vibe liner er monteret med loop på fronttaperingen. Linen er fri for ftalater.

Klumplængde: 8,5 meter 

Længde: 30 meter

Farve: Hvid/orange

Kerne: flettet dacron

<iframe width="100%" height="500" src="https://www.youtube.com/embed/d6LZUdq5dJY" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.